Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nina 2.

Milyen furcsa itt lépkedni újra a garázsok között. Nina hálát adott mindennek, hogy eddig senkivel a régi ismerősök közül nem futott össze. Hihetetlen mennyi minden változott az elmúlt években. Távol volt úgy hat évet, és kicserélődtek az emberek. Különös érzések kavarogtak benne. Örült, hiszen régen szeretett itt lenni. Félt, mert volt - egy bizonyos ember - akivel nem akart találkozni. Nyűgös volt, mert öregnek érezte magát ahhoz, hogy újra bizonyítson, és kivívja azt az elismerést, amiért régen itt a forma 1 világában már megdolgozott. 

- Nina Scott! - kiáltották a háta mögül. Hirtelen a hang irányába fordult, és a csapat egykori pilótájával találta szembe magát. Minden félelme elszállt. Abba a két ártatlan őzike szempárba belenézni maga volt a megnyugtató nosztalgia.

- Bambi! - viszonozta a köszönést. Boldogan megölelték egymást Sebivel a Red Bull egykori világbajnokával. Korábban voltak vitáik, de tisztelték és szerették egymást. - Hogy megnőttél! - heccelte.

- Bizony. Férj vagyok meg apa meg minden. - dicsekedett a férfi. 

- Jah. Meg is hívtál minden jelentős eseményre. - nevetett megjátszva a sértődöttséget.

- Eltűntél kislány! - ölelte át újra és újra a német. - De jó, hogy itt vagy! Remélem azért jöttél, hogy helyretedd a kis hollandot. - Csalónak hívott minket élő adásban baszd meg! Nagyon durva! - hergelte fel magát Seb.

- Pár éve még az "uborkázás" volt a divat. - szidta le Nina, emlékeztetve arra az esetre amikor Vettel hívta az indiai versenyzőt élő adásban uborkának egy béna manővere miatt. Akkor Nina úgy leszedte a tíz körméről, hogy zengett tőle a motorhome. 

Sebastiannak nem volt ideje válaszolni, mert mindenki az egyre hangosabb veszekedés felé tekergette a fejét. A Red Bull motorhome előtt állt a helyi és a Ferrari csapatfőnöke, és nyomdafestéket nem tűrve osztották ki egymást. 

- Kell segítség? - kérdezte Seb.

- Ez elég durvának néz ki. Mindenki őket nézi. - aggódott mellette a Ferrari másik pilótája, aki eddig csak némán állt mellettük.

- Nem. Azt hiszem menni fog ez egyedül is. - válaszolt Nina Sebi felajánlására. - Chris amint meglát, menekülni fog mint egy riadt mongúz. - kuncogott miközben elindult a két kakas felé. Mikor hallótávolságon belülre került egy hangos köszönéssel magára hívta mindkét fél figyelmét.

- Hello Horner! - vigyorogva vette fel a szemkontaktust a férfivel. A hatás nem maradt el, Christian falfehérre vált arccal nézett rá, majd elindult a motorhome belseje felé.

- Nina Scott! - üdvözölte az olaszok csapatfőnöke. - Hála az Istennek, hogy Didi téged küldött. - ölelte át a lányt, de idegessége még nem hagyta el. - Nem viccelek Nina. Beperelünk titeket, ha nem történik valami...

- Nyugi Matti. Nem lesz szükség semmi drasztikus lépésre. Ha kell előbb rúgom ki Verstappent, mint, hogy veletek perre menjünk.

- Maga rúgja ki? - kérdezte egy ideges hang, akiben Nina rögtön felismerte az emlegetett fiú apját.

- Csak előbb még összemérem a farkam néhány macsóval házon belül. - súgta az olasznak, aki egy nagy megkönnyebbült nevetés után sokkal jobb kedvvel indult vissza a tifosik motorhome-jába.

- Kérdeztem valamit! Ki maga, hogy csak úgy kirúgja a fiamat? - lépett hozzá egyre közelebb a holland.

- Nina Scott vagyok, a Red Bull ügyvezetője, és nem tárgyalok mindenki előtt kényes kérdésekben. Ha lenne olyan kedves.... - terelte be a férfit, de amint hallótávolságon kívül kerültek, folytatta. - Mennyi Max lelépési pénze? Hmm? Úgy 20 millió euró? 

- Igen. Pont annyi. Vállalná?

- Szemben azzal a kb 100 millával, amit a Ferrari perelne le rólunk? Várjon csak - játszotta meg, hogy erősen gondolkozik. - Igen bassza meg. Simán bevállalom.

- Hja. Ehhez lesz Didinek is egy-két szava.

- Ő küldött. Szabad kezet kaptam. 

- Jó, és maguk itt maradnak pilóta nélkül, Max meg könnyen talál magának másik csapatot.

- Ha kirúgom a fiát, akkor ő csak egy szánkózódombot talál magának, ezt garantálom. Most pedig beszéljünk a fiával! - zárta rövidre Nina a vitát, s elindult a fiú pihenője felé.

------

- Amúgy ki ez a jó nő? 

- Neked mindenki jó nő Charles, amióta leléptetted a barátnődet. - sóhajtott Sebi.

- Miért? Igaza van. Nina már régen is fullos kategória volt. - kontrázott Lewis miközben lehuppant hozzájuk. Egy kicsit el akart menekülni az ünneplő tömeg elől. Órák óta nyúzták a legújabb világbajnokot. - Te tudod hogy lett vége köztük Christiannal?

- Ezek jártak? - képedt el Leclerc ma már sokadszor.

- Nem pletykálunk. Barátról soha. - fenyegette meg Lewist a német. Majd felugrott és otthagyta őket.

- Szóval? Hogy volt ez? - csúszott közelebb a monacoi a világbajnokhoz? Az pedig egy nagy vigyor kíséretében beavatta a fiatal barátját a részletekbe. 

- Bakker. Én nem tudtam, hogy ez a csaj Nina volt. Erről hallottam. - kiáltott fel a sztori végén a fiú. - Tudom, hogy lett vége....

- Honnan? - képedt el az angol.

- Nem ismered. Fotós egyébként, de nem ez a lényeg. Amikor már jártak, kiderült hogy Chris egy alkalommal visszament Beverlyhez. Ez úgy derült ki, hogy felcsinálta az asszonyt. - oktatta Charles a bajnokot, aki tátott szájjal hallgatta az elképesztő történetet. 

- Nem csodálom, hogy Nina kiakadt.

- Ó ezen nem annyira. Igazán szerintem úrinő volt, mert azt mondta Hornernek, hogy ha már gy alakult, akkor ott a helye a családja mellett. A gyereke mellett. És ő kilépett a képből. 

- Anyám. Ez tipikus Nina. - füttyentett Lewis. - És hogy lett ebből az ami most van? Úgy értem. Most nem látszott túl barátinak a kapcsolat közöttük.

- Hát a durvább rész most jön. - okoskodott a fiú. - Chris egy ideig otthon volt, de közben összejött a mostani feleségével. És a terhes barátnőjét még a szülés előtt elhagyta. Nina állítólag teljesen kiakadt. Akkor kérte Didit, hogy helyezze át. Így tűnt el innen.

- Ez übergáz. - vakarta a fejét az angol. - Szegény csaj. Soha nem a jó pasiba zúgott bele. Előbb Loeb, aztán Berger, végül Horner....jól megjárta velük.

- Na de most itt vagyok neki én. - nevetett fel nagyképűen Leclerc. - Én pont a megfelelő vagyok. - ütött a mellkasára.

- Te? Mihez lennél te megfelelő? - nevette ki Hamilton. 

------

Nina miután elbeszélgetett a fiatal holland pilótával, Albon keresésére indult. Alex Albon az ő kis pártfogoltja volt. Annak idején nagy erőfeszítésébe került, hogy a fiút bevegyék a programba. Büszke volt arra, hogy végre itt is esélyt kapott, és ezt nem titkolta a fiú előtt sem. Most már úgy érezte, hogy végre átadhatja őt a profiknak. Aztán ha már így alakult tett egy kört a Torro Rossonál is. A pilóták után kedvenc csapatfőnöke Tost következett, akivel régi ismerősként üdvözölték egymást. Mire végigért, már a paddock nagy részét össze is pakolták, és indulhatott is haza. A munka itt véget ért, de jól tudta, hogy az övé csak most kezdődik. Max azzal, hogy csalónak nevezte a Ferrarit elindított egy olyan lavinát, amelyet hónapokig fognak görgetni maguk előtt. A csapat fő szponzora ugyan a Red Bull ital volt, de számos kis támogatótól is függött a jólétük. Ezek a cégek most nyugtalanok lettek. Mi ez az új arrogáns stílus, mi ez a botrány...és így tovább. Nem csoda, hogy minden pilóta előbb utóbb unalmas nyilatkozatok hadát adja, hiszen ebben az üzletágban a makulátlan stílus elengedhetetlen. 

- Na "ki főnököskedted magad"? - kérdezte Chris tőle, miközben félreállt az ajtóban, hogy udvariasan kiengedje Scottot.

- Te meg se szólalj! - mordult rá Nina. - Amint látsz egy tehetséges fiatalt összefosod magad a gyönyörtől és a fejedre nőnek. Mi a szart keres itt Jos is? Úgy mászkál itt fel és alá mintha ő versenyezne és nem a fia?

- Mi a bajod úgy általánosságban?

- Hogy a bénázásod miatt már megint nekem kell lenni az antikrisztusnak. Kurvára nem tetszik, hogy veled kell egy levegőt szívni... - sziszegte a fogai között Nina. - Soroljam még?

- Sejtettem, hogy azért kapott szegény Max tőled, mert a mi kalandunk úgy alakult ahogy...

- Ahogy te alakítottad. - hangsúlyozta Nina a szavakat elég mérgesen. Megcsörrent a telefonja. - Kezdődik. Pepe Jeans. Beszélsz velük? - nyújtotta oda a telefont gúnyosan.

- Ez a te dolgod. Mondd nekik, hogy az én hibám minden. Imádsz mindent a nyakamba varrni. Te persze semmiben nem vagy hibás egy kicsit sem. - vágott vissza a férfi majd ott hagyta Scottot, aki egy újabb támogatót győzködött arról, hogy semmi gond a csapatnál. Amikor végzett azt látta, hogy Charles a fiatal ferraris pilóta mellette áll, és arra vár, hogy befejezze a telefonálást.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

-    Szia Kis herceg! - üdvözölte Nina a monacóit megjátszott vidámsággal. - Eltévedtél egy kicsit, nem?

- Nem. Rád várok. - Nina erre felhúzta a szemöldökét.

- Másik csapathoz tartozol, és itt kóricálsz nálunk...te vagy lökött vagy...vagy elszánt. - indult meg Nina kifelé.

- Meg akartam kérdezni, hogy nincs-e kedved meginni egy kávét velem? - Nina újra a fiú felé fordult, úgy tanulmányozta az arcát, mintha tényleg azt vizsgálná, hogy épelméjű-e Leclerc.

- Oké. Ez túl sok nekem. - sóhajtott fáradtan. - Eddig őszinte voltál, kérlek mondd el, mitől lettem én neked - mutatott kettejükre - potenciális beszélgető partner.

- Meg akarlak ismerni. - vont vállat a fiú, ami egyszerre volt laza és flegma is egyben. Nina telefonja megcsörrent, a kijelzőn pedig az egyik legnagyobb szponzoruk képviselőjének a neve állt. Nina a fiú felé mutatta a telefonját.

- Meló van. - azzal otthagyta, és elindult a dolgára.

Aznap még sok telefont kapott, hívta a Rauch, a Simens, az Infiniti, a Puma, tulajdonképpen az összes támogatójuk aggódott. Egy olyan csapatot, amely csalással vádolta meg a forma 1 nagy múltú és nagy tiszteletnek örvendő csapatát, nem igen akart senki támogatni. Max Verstappennek halvány gőze sem volt róla, hogy mekkora vihart kavart. Ő csak dúlt fúlt a szállodai szobájában, és apja beszámolóját hallgatta, a vezetés utasítására még nem indulhattak el hazafelé. Egy hét múlva jött a Brazil Nagydíj, és ha igaz, amit hallott ott már nem ő lesz a Red Bull pilótája.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Rengeteg telefon, és magyarázkodás után két lehetősége maradt az utazáshoz. Vagy megy azzal a pilótával, akit éppen ki akar rúgni, bár itt nagy a kockázata, hogy a tisztázó beszélgetés közben Jos papa kidobja a gépből. Így inkább elfogadta Lewis ajánlatát, amit hamar meg is bánt, hiszen itt a faképnél hagyott monacói fiú mosolygott rá.

- Remek. - morgott Nina a bajsza alá. 

- Mi a gond? - kérdezte Sebi  a mögötte lévő ülésből. 

- Mit akar ez a gyerek tőlem? - kérdezte suttogva a némettől, de az csak értetlenül nézett rá. - El akart hívni kávézni meg lelkizni...

- Nina. Mit akar tőled a férfiak 90%-a? - kérdezett az vissza.

- Férfi! - horkant fel a nő. - Ne röhögtess! - morgott, majd rövid időn belül el is aludt mérgében.

Senki nem érezte szükségét annak, hogy az USA-ból hazautazzon Európába, majd 2-3 nap múlva Brazília felé vegyék az irányt, így az amerikai futam után a legtöbben rögtön Sao Paolóba utaztak.

- Ott van Horner! - mutatott ki az ablakon Charles. - Hogyhogy nem velük utaztál? - kérdezte Ninától.

- Soha nem utazunk együtt. Tiltja a szabályzat. - válaszolt a nő félvállról, idegesítette a fiú idétlensége vagy éretlensége, Nina maga sem tudta miként értelmezze a viselkedését. Mikor kinézett az ablakon megdöbbent. Chris és Mark beszélgettek, aki Dietrich fia volt, és újabban a cég egyik ügyvezetője. Mateschitz nem említette neki, hogy ideküldi a férfit. Miközben a holmijukat szedték össze és várták, hogy a légiutaskísérők kinyissák az ajtót, Nina azon gondolkozott, hogy miért van az, hogy Markra, mint férfire tekint, míg Leclercre csak fiúként. A két ember között 4 év korkülönbség ha volt.

Mark az anyja vezetéknevét kapta, az apja igyekezett elrejteni őt a világ elől, és a férfinek sem volt semmi indíttatása arra, hogy a nyilvánosság előtt szerepeljen. 28 éves volt, okos, tehetséges, és - Nina és még vagy ezer nő szerint - hihetetlenül jóképű. A nő rosszkedve valahogy elillant, ahogy a lépcső tetejéről a szikrázó nap sugarait a szeme elől eltakarva Markra nézett. A nő csillogó szeme, és széles mosolya nem kerülte el néhány körülöttük álló figyelmét sem, mint például az sem, hogy a férfi hasonlóképpen nézte a nőt, ahogy kecsesen lépked felé a kifutópályán. Charles kedvetlen arcát látva, Lewis barátságosan hátba veregette.

- Nyugi. Nincs veszve semmi. Majd megdöglenek egymásért, de Nina soha nem kezdene ki a főnök fiával.  -hallotta ezt Sebi is, aki rosszallóan lelökte vetélytársa sapkáját, ezzel kezdetét vette a kölcsönös ugratás.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Estéig nem látta Nina a Ferrari pilótáit, folyton a haditervről egyeztetett a csapat tagjaival. Időközben megérkezett Max is kivételesen az apja nélkül, ennek Nina örült, mert azt mutatta, hogy ha mást nem hát a holland apjánál végre elért valamit. Nem volt még kedve a fiúval beszélni, hagyta, hadd főjön a levében. Lement a bárba, ahol rendelt egy martinit, majd még egyet, majd...

- A következőre a vendégem vagy. - szólalt meg mellette a monacói. Mivel látta, hogy a nőnél a jelenléte ismét nem aratott sikert, sokkal kedvesebb hangon folytatta. Nyoma sem volt az előző napi gőgös hangvételnek, még a testtartása is újra azt a szerénységet sugározta, ahogy a világ megismerte őt.

- Figyelj! Kellőképpen benyomtam már, szóval elmondom, hogy nem hancúrozok veled sem most, sem akkor ha részegebb leszek, sem akkor ha kicsit idősebb leszel... - szemmel láthatóan a fiú jól szórakozott rajta.

- Képzeld erre rájöttem én is. - mosolygott szelíden.

- Nem tűnsz túl szomorúnak emiatt. - húzta el a száját Nina. - Öreg vagyok. - hajtotta fejét az asztalra kicsit nagyobb lendülettel mint szerette volna, így az egy hangos koppanással érkezett meg. - Áuuuu

- Vigyázz! - nevetett a fiú. - Nem vagy öreg, én vagyok túl fiatal hozzád szerinted. Ez ellen nem tehetek semmit.....és láttam, hogy más iránt érdeklődsz...szóval. - húzta meg viccesen a vállát.

- Miva'  - a nő már nehezen formálta a szavakat.

- Segítsek visszamenni a szobádba? - ajánlotta fel a karját a nőnek, aki vonakodva de elfogadta. 

A liftből kiszállva már nagyon szédült, ekkor futottak bele Markba, aki mikor látta, hogy Nina nehezen áll a lábán aggódva sietett hozzájuk.

- Baj van? Mi történt? - kérdezte a monacóit.

- Kicsit fáradt, bekísérnéd a szobájába? - adta át Nina kezét a férfinek. A nő csodálkozva nézett Charlesra, aki csak kacsintott neki. - Jól jön egy kis támogatás neki. Azzal vidáman ott hagyta őket.

- Ez überciki - dőlt neki Nina a falnak, miközben Mark a szobakártyát kereste a nő táskájában, közben az arcán az aggodalmat felváltotta egy apró mosoly. 

- Dehogy az. - válaszolt keresgélés közben. - Nina! Basszus, hogy lehet ennyi szart felhalmozni egy ekkora szatyorban! - kiáltott fel már nevetve. Nina próbálta kivenni a táskát a kezéből, de megszédült és mindketten a földre kerültek. Hangos röhögésben végződött az egész jelenet. Ekkor lépett ki a liftből a csapatfőnök, morcosan nézte őket. Szívesen beszólt volna valami megalázót Ninának, de Markot nem akarta megbántani. Miközben feléjük menetelt, győzött benne a rég felhalmozott düh.

- Ez igen. Végre megkapod, amit már rég kinéztél magadnak! - sziszegte a nő felé, amivel rögtön megölte a hangulatot.

- Mit mondtál? - ugrott talpra Mark.

- Semmit. Nem neked mondtam. - próbálta távolabb terelni magától a férfit, de az már nekifeszült.

- Oké. Állj le! - ugrott fel Nina is, úgy érezte, hogy egy szempillantás alatt kijózanodott. - Gyere innen! - húzta a fiút a szoba felé. - Hagyd! Erre nincs szükség! - terelte be Márkot, mikor végre ki tudta nyitni az ajtót. A két férfi addig farkasszemet nézett egymással. Amikor Nina becsukta maguk mögött az ajtót nagyot sóhajtva nekidőlt.

- Mi ennek a baja? - kérdezte a férfi, még mindig nem tudott lehiggadni. - Tudom....hogy mi volt veletek...úgy értem nem tartozik rám tudom, de... - dadogott. Esze ágában sem volt, hogy felhánytorgassa Ninának a múltját.

- Jó. Jó. Tudom, hogy tudod. - legyintett a nő. - Akkor sem tesz neked jót, ha hírbe hoznak velem.

- Nekem nincs ellenemre. - nézett rá a férfi szégyellősen de kihívóan. Nina megérezte, hogy a tűzzel játszanak, és ráordított a férfire.

- Óóóó- De igen! - szinte úgy tépte fel az ajtót. - El kell húznod! Az országból is!

- De...

- Itt nincs semmi de. Ilyen szar szitukkal van tele az elmúlt 10 éven. Te nem leszel közte azt garantálom. - hangosan csapta be a férfi után az ajtót.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nina reggel fejfájással ébredt, úgy érezte, mintha a koponyacsontján egy harkály kopogtatna. Némi időbe beletelt mire rájött hogy az ajtón dörömbölnek. Hosszú perceknek tűnt, mire eljutott az ágytól az ajtóig. Útközben elképzelte, hogy Chris dühös képével találja majd szembe magát, aztán a férfi arca átváltott Márkra. Félve nyitotta ki, de hogy ősrégi barátja Eddie Irvine áll a küszöbön azt remélni sem merte. A férfi nyakába ugrott, és zokogni kezdett.

- Ó anyám! - viccelődve lépegetett be vele az ír. - Az évek során már megszoktam, hogy mindig megérzem, mikor kell téged meglátogatnom....de hogy mindig valami szerelmi drámába csöppenek már nekem is sok. - Törölgette Nina könnyeit, aki szomorúan mosolygott rá. - Na melyik volt? 

- Én akkora hülye vagyok. - dőlt rá újra a nő, ő pedig hagyta hadd sírja ki magát.

Két órával később Nina egy zuhany és smink után útrakész volt. Elindultak a pályára, ahol még alig álltak az épületek, egy szót sem szóltak, de örültek egymás társaságának. Eddig az évek során megszokta, hogy nem érdemes a nőt faggatni, ha akarja úgyis elmesél neki mindent. Mikor a csapat boxába érkeztek, és Eddie összetalálkozott Markkal, már tudta mi a helyzet. A Red Bull örökös egykedvűen nézegette a papírhalmot maga előtt. Nina nagyot sóhajtva elbúcsúzott ír barátjától, és Márkhoz lépett.

- Szia. - ült le mellé, közben a fejét forgatva leellenőrizte, hogy elég elszigetlten ülnek egy magánjellegű beszélgetéshez.

- Hello. - morgott vissza a férfi, de fel sem nézett.

- Ne haragudj! Nem akartam paraszt lenni tegnap, csak....

- Csak egy kalap alá veszel engem is azzal a .... - nézett rá közömbösen Mark. Meg sem várta, hogy Nina válaszoljon, hivatalos hangnemben folytatta. - Jó. Figyelj! Apám küldött, hogy az utolsó két futamon tanuljak tőled. Szóval taníts! - már lassan pökhendi lett. Nina felpaprikázva felvette a kesztyűt.

- Jó. Tanulni akarsz? - forgatta a fejét. Nem volt nehéz tárgyalópartnert találni, hiszen majdnem az összes távozni készülő szponzorral találkozót beszélt meg. - Hmm. Ott van Rita Sanders a Pumától. - bökött rá egy fekete hajú dekoratív nőre. - Győzd meg, hogy maradjon!

- Ennyi? - állt fel a férfi.

-Ennyi. Van két diplomád...menni fog. - válaszolt a nő, de már nem nézett rá.

Mikor Mark odalépett a nőhöz, megelégedéssel nyugtázta, hogy a bemutatkozás és a kezdeti rész elég határozottan ment a férfinek. Eddie mellélépett. 

- Most mire várunk? - kérdezte az ír. - Hogy megdönti-e bosszúból az aszfalton? - Nina ezeknél a beszólásoknál úgy szerette volna kilökni a férfit a teraszról.

- Úgy látod? - kérdezte sokkal vidámabban. Eddievel valahogy mindig mert rosszalkodni. Vele nem lehetett a merev üzletasszony, és ezért hálás volt.

- Ezer euró, hogy meghúzza a csajt! - Az ír belendült.

- Állom. - csapott a tenyerébe Nina, néhányan vidáman hallgatták őket.

- Te most tanítod, vagy futtatod a fiamat Scott? - dörgött mögöttük Dietrich jellegzetes hangja. Eddie nyakát behúzva elsomfordált, Nina nagyot nyelt, de magabiztos arccal fordult főnöke felé.

- Ő kérte...

- Nina... - somolygott az öreg is, de mikor újra a fiára nézett ijedtté vált az arca. Mark sértődötten sarkon fordult és faképnél hagyta Sanderst. Nina nem várt sokat, elkapott az egyik bárpultról egy tequilás üveget pár poharat, és lesietett a lépcsőn. Útközben intett Eddienek, aki már útját állta Ritának, és díjnyertes mosolyát küldte felé. Többen, köztük Didi is elragadtatva nézték a két dörzsölt rókát - Eddiet és Ninát - hogy hoznak rendbe mindent egy szempillantás alatt. Rita Sanders pár perccel később mosolyogva fogadta el meghívásukat az egyik árnyékos helyen.

- Ez nem komplett. - ért Didi mellé fia morogva. Bántotta, hogy kiesett a szerepéből.

- Melyik a három közül? - apja nem vette le a szemét a tárgyalófelekről, akik folyamatosan nevetgéltek Ritával, közben sűrűn koccintottak.

- Pfff. Egyik sem.

- Ugyan. Belezúgtál. - legyintett Dietrich, amivel megdöbbentette Márkot. - Ő meg félti magát, és engem is. Ha ez összejön neked, és elbasszátok....én is veszítek rajta. Soha nem lesz olyan a kapcsolatom vele, mint eddig volt. Szóval ha kérhetem, jól gondold meg... - mikor látta, hogy a fia magyarázkodni akar, inkább  leintette.  - A többi nem rám tartozik.

Nina dél körül már nagyon rosszul volt, visszavitette magát a hotelbe. 

- Soha többet nem iszom. Bassza meg! Nem vagyok normális. - mászott be nyökögve az ágyba. - Hónapokig semmi pia, most meg két napja csak vedelek. - zavartan nézett körül - Jah. Meg magamban beszélek. Csodás! - húnyta le a szemét, majd mély álomba zuhant.

Este lement az étterembe vacsorázni, Sebastiannal együtt érkeztek, egy asztalhoz ültek.

- Szarul nézel ki! - jegyezte meg a német.

- Asszem alkesz lettem. - morgott a nő, miközben az étlapot tanulmányozta.

- Chris miatt vagy a forma 1-et utáltad meg ennyire?

- Halvány gőzöm sincs. Egyszerűen utálom a régi sztorimat, és itt minden erre emlékeztet. 

- Mire? - nézett fel Seb a nőre.

- Mire. mire. - csattant fel a nő. - Tudod, 7 évvel ezelőtt összejöttem a régi főnököddel...

- Igen ennek én is tanúja voltam, egy évig jól megvoltatok. Az utána jövő káosz már nem érthető. Add ki a dühödet, mert látszik, hogy felrobbansz!

- Nem? - rántotta meg Nina a vállát. - Pedig tök egyszerű. Jártunk, összevesztünk, reméltem kibékülünk, ez meg is történt, majd kiderült, hogy Bev októberben szülni fog. Érted, amíg én abban reménykedtem, hogy majd kibékülünk, ő felcsinálta az asszonyt. Elküldtem, ha gyereket csinált, hát neveljék fel. Visszament Bevhez, ezt így el is tudtam fogadni. Majd újra elhagyta Geri miatt, akivel összeveszett, majd összejött velem. Négy kibaszott hét jutott nekem, mert újra elém állt, hogy most meg elveszi Gerit. Oké baszd meg, hát vedd el! - Nina egyre jobban belehergelte magát. Minden jó volt, még Geri stylistja is tetszett, hogy nem volt többé béna haj meg pulcsi. Erre két évvel később megint jön, hogy vége ennek a házasságának is, mert én vagyok a tuti. Én állat újra bevettem a maszlagot, majd 2 hónap után kiderül, hogy esze ágában sincs elválni, sőt megint csinált egy gyereket. Érted baszd meg? Úgy szórta a magjait, mint egy igazi paraszt! - csapott az asztalra Nina. A tányérok csörgésével  kisebb feltűnést keltettek.

- Jól esett? - nézett rá mosolyogva Sebi. 

- Tényleg jól esett. - nézett rá Nina hálásan. Most hogy kitombolhatta magát, és elmesélte élete legsötétebb időszakát, rájött, hogy Chris már nem is érdekli. Ettől - most először, hogy visszajött a forma 1-be - megkönnyebbült, boldog, és elégedett lett. 

----------------------------------------------------------------

Nina mindent elrendezett és kivételesen meg sem várta a futam végét, már utazott is vissza az irodába. Az évad végét sem vette észre, a díjkiosztóról is lemaradt volna, ha Didi nem telefonál rá.

- Ruhát sem vettem, csak melóztam ezerrel mint egy őrült. - morgott a telefonba.

- És én ezért nem tudok elég hálás lenni neked, de....Nina beszélnünk kellene erről is. - kezdett bele az öreg a mondandójába kissé vonakodva.

- Gond van?

- A munkáddal? Nem. Soha. - nyugtatta meg Mateschitz atyáskodóan a túloldalon. - De nem szeretném, ha túlhajszolnád magad. Tudom, hogy bírod a tempót, és te értesz hozzá a legjobban, de Nina.... az élet nem csak meló.

- Didi. Ehhez értek, így érzem jól magam. Itt nincsen annyi bonyodalom....a munkán kívüli élet....nem nekem való.

- Nincs ez így jól. - tiltakozott Didi. - Na majd beszélünk még....menj vegyél valami ruhát, aztán indulás. Az ünnepségen találkozunk.

- Miért is fontos, hogy holnap ott legyek?

- Albon megkapja az év újonca díjat, Max pedig harmadik lett, és kap még egy trófeát az év akciójáért. 

- Értem ,és gratulálok nekik, de....

- Megemlékezünk Nikiről is...és Charlieról....fontos lenne, nekem lenne fontos - csuklott el Didi hangja. Minkét említett egykori barátja elvesztése mélyen megrázta őt. 

- Értem. - szedte össze magát Nina. - Készülök, indulok, ott találkozunk.

Nina az évek során kiépített a olyan kapcsolatokat is, amelyek a minden napi életvitelét jelentősen megkönnyítették számára. Az egyik ilyen embere Hilary volt, aki a ruháztatását végezte, hétköznapitól a gálaruhákig bármit bármikor beszerez számára. A Didivel folytatott telefonbeszélgetés után 2-3 órával már készen állt a bevetésre.

Másnap egy fekete ezüst selyem estélyi ruhában lépkedett be az impozáns épületbe, Eddie, Didi és Didi fia Márk társaságában. Eddie az ő kísérőjeként kapott meghívást, az ír utálta már az ilyen eseményeket, de mivel Nina életveszélyesen megfenyegette, így eljött. Nina és Márk ugyan tisztázták kettejük kapcsolatát, még egy darabig nem tudtak úgy beszélni egymással, hogy ne lettek volna zavarban. A kristálylámpáktól csillogó bálteremben, a helyükön ülve, néhány pezsgőt elfogyasztva már oldódott a hangulat. Nevetgéltek, viccelődtek....hamar a szomszédos társaságok kemény magja lettek. Mark elkeveredett tőlük, régi barátokkal találkozott, Eddie, Nina, Didi folyton a szomszédos Mercedesz asztalt ugratták. Lewis türkizkék zakóját cikizték éppen, amikor elkezdődött a műsor.

- Elnézést, ne haragudjon - szólt valaki a háta mögött - de rátette a székét a zakómra. - mutatta az idegen a székén lógó zakót, és közben szelíden mosolygott.

Nina zavartan kért elnézést, a problémát hamar megoldották, a sötétben még hátra fordult hogy újra belenézhessen abba a gyönyörű szempárba. Az idegen azonban már eltűnt, Nina forgatta a fejét, hogy hol lehet, majd megpillantotta a hátát három asztallal arrébb. Todt mellé ült le, de még mindig nem fordult meg az idegen így nem láthatta az arcát.

- Kiesik a szemed, és poros lesz. - súgta a fülébe Toto a másik asztaltól hátradőlve.

- Hülye. - kuncogott Nina. - Csak nem ismertem meg.

- Kit? Masit? - hökkent meg Wolff. Azt hittem ismered.

- Ő volt Michael Masi? Charlie utódja? - esett le Ninának a tantusz. Megborzongott, amit a mellette ülő Eddie is észrevett.

- Fázol? 

- Mi? - válaszolt Nina elvarázsolt hangon. - Nem.

- Akkor? Melyik izgatott fel? - vigyorgott Eddie, mint mindig amikor az "én mindent látok és értek" nézését dobta be barátnőjének. 

- Mi van? - kérdezte Nina kissé hangosabban, mint illett volna. 

- Azt kérdeztem - hajolt közel hozzá az ír. - hogy melyiktől lettél libabőrös a Merci macsójától, aki az elmúlt egy órában levetkőztetett a szemével, sőt már talán meg is dugott elméletben, vagy a kis irulpirul ausztrál versenyigazgatóbácsitól, aki már attól eldurrant, hogy belenézett a szemedbe?

- De egy állat vagy te - próbálta a nevetést Nina elfojtani.

-------------------------------------------------

- Kimegyek rágyújtok. - szólt oda Nina Didinek a technikai szünetben, habár megkértek mindenkit, hogy ne hagyják el a helyüket, szinte kiürült a terem. Hiába ezek a díjátadók gyakran több órásra elnyúltak, pedig a műsor mára már csak díjkiosztásokra szorítkozott. A dohányzóknak elkerített részen Nina jópár régi ismerősbe botlott. Voltak köztük olyanok, akikkel nem szívesen találkozott volna soha többet az életben.

- Mint egy kibaszott hárem. - morgolódott miközben egy kevésbé megvilágított részen próbált tüzet csiholni az öngyújtójával.

- A múlt árnyai? - adott neki Toto tüzet vigyorogva.

- Ne húzz fel! - kérte dühösen Nina. 

- Te már megtetted. - fulladozott a nevetéstől. - És nem csak velem. - terelte a nő tekintetét egy bizonyos irányba. A távolban Masi beszélgetett a hajdani versenyigazgató családjával. A férfi szerényen vigasztalta az özvegyet és fiát, akiknek a Charliera való visszaemlékezés valóban felkavaró lehetett. Távolabb Didi beszélgetett Lauda özvegyével, és mellettük Hubert - az elhunyt forma 2-es pilóta -  családjával beszélgetett Lewis és Susie Wolff.

- Olyan ez az egész mint egy kibaszott temetés. - morgott Nina tovább. Habár a fiatal pilótát nem ismerte, de Whithing és Lauda közel álltak hozzá is, évekig dolgoztak együtt. Miközben nézte az embereket, a hátán érezte Toto kezét. Érzékien simogatni kezdte a gerincvonalát, a ruha kivágása a derekáig ért, így a férfi hosszan engedte le az ujjait Nina bőrén. - Mi a francot művelsz? - kérdezte rekedten a férfitól.

- Ha nyíltan bevallom, kiakadsz, ha vetítek valamit, akkor is....mi a jó válasz erre?

- A feleséged kb 5 méterre áll tőlünk te idióta. - Nina szemei szikrát szórtak, de nem tudta eltitkolni hogy egyre jobban kívánta a férfit.

- Akkor húzódjunk távolabb. - nézett rá Toto. Meg sem várta, hogy Nina tiltakozzon, folytatta. - Elsüthetjük itt a "nem nem szabad" "te nős vagy én meg Red Bullos" faszságokat, de....

- De? - nézett rá szemtelenül Nina, miközben ő is végigfuttatta mutatóujját Wolff combján. Senki nem látta a kis évődést, de a lebukás veszélye még jobban felpörgette őket.

- De... - nyelt egy nagyot Toto, mert Nina akciója neki sem volt közömbös - ...van egy kulcsom a fenti termek egyikéhez.

- Ez komoly? - nevette ki a nő, ami egy kicsit összezavarta a macsót. - Mire készültél te? Szalagavató bulira? - nevetett.

- Muszáj kiröhögnöd? - nyűgösködött a férfi, de Nina visszavette a szót.

- Menjünk. - bólintott határozottan. 

- Ennyi a válaszod? - vonta fel a szemöldökét Toto.

- Miért? Mit kellene mondanom? Köszönöm kérdésed Toto, én is szívesen dugnék veled. - gúnyolódott Nina, és közben a férfit már az ellenkező irányba húzta, oda ahol már semmi fény nem ért  el. Egy bokrokkal, fákkal kerített parkos részre érhettek, de látni már nem láttak semmit.

- Hülye vagy? Itt bárki megláthat. - zihált a férfi, de már Nina ajkait falta, aki a legközelebbi fához tolta és szorosan hozzápréselődött. - Ó baszd meg! Te nem vagy normális! - vetette hátra a férfi a fejét, és átadta magát Nina terveinek.

---------------------------------------------

Úgy érezték, hogy csak pár perce vonultak el, de valójában már a szünetnek rég vége lett, a díjátadó második etapjának felénél tartottak, hamarosan Totonak lett volna dolga, mint a győztes csapat vezetőjének. 

- A köhintésemet meg sem hallottátok, így már nem tudok diszkrét lenni. Idő van. - szóltak rájuk. Nina nem ismerte fel a hangot, de Wolff sebesen összekapta magát, és elindult befelé, meg sem várta, hogy a nő kibotorkáljon a sötétből. Nina a terasz lámpáinak fényében megragadta a váratlan szemtanú kezét, és maga felé fordította. 

- Ne aggódjon. - beszélt hozzá ugyanolyan szerényen Masi, mint amikor a zakóját szabadította ki a nő széke alól. - Nem vagyok az a pletykás fajta. - Nina döbbenten állt tovább a teraszon. A férfi pedig visszament a terembe. Hosszú idő kellett mire Scott visszatalált a helyére, senkinek nem tűnt fel zaklatottsága, csak Eddienek, de ő ismét vicces kedvében volt.

- Könyörgöm... - kezdett bele suttogva - meséld úgy, hogy mindkettő megvolt a kertben! - Nina erre az asztalra köpte a vizet, amit sikerült egyenesen Didi steakjére céloznia. 

- Félrement drágaságom? - kérdezte az vidáman. 

- Jah. - válaszolt a nő helyett Eddie egy kicsit hangosabban a kelleténél. - Ma este boldog boldogtalan félremegy. - Nina ijedten nézett a szomszéd asztalnál ülő Wolffra, akinek a szemei szikrát szórtak néhány másodpercig, de aztán jelenése volt a színpadon.

Hazafelé megkérte Eddiet, hogy ne szóljon hozzá, de az ír láthatóan jól megbeszélte magával a dolgokat.

- Ezen nem kell elmélkedni....felnőtt emberek megkívánják egymást...van ilyen. Hogy nős? Ki nem szarja le, az asszony is leszarja amíg meg nem tudja. Nyugi bébi...

- Eddie! - kiabált rá a nő. - Kuss legyen! Ez igen is gáz. 

- Nem. Nem az. Odavan érted.

- Jaaaaj...csak ezt ne! Ezt mondtad mindre, és mi lett a vége? Mind csak dugni akart

- És te? - kérdezett vissza az ír. - Te sem akartál semmi extrát....jó max Christiantól, az tényleg szívás volt, de igazából csak jól akartad magad érezni....és tudod mit? - húzta be a kéziféket, mert megérkeztek a reptérre. - Jogod van hozzá. Jogod van leteperni azt akit akarsz. Azért érzed magad szarul utána mert nem hiszed el, hogy igenis megteheted. Állíthatsz döntés elé felnőtt férfiakat, mert azok nem a te döntéseid.

- Köszönöm bölcs Salamon. - válaszolt fáradtan Nina, miközben kiszállt. - Hagyjuk abba most jó? Svájcba kell mennem, holnap lesz ott dolgom. Köszi, hogy kihoztál, de a csapat gépe már vár rám. Vigyázz magadra, és néha jelentkezz! - ölelte meg régi barátját. - És borotválkozz mindig. - kiabált vissza. - Meg ne lássak instán még egy rusnya szakállas képet.

Reggel 6 körül volt, mire Svájcban landoltak, a hotelben éppen kipakolt, vette egy forró zuhanyt, és kipakolta a tárgyaláshoz szükséges iratokat a táskából. 

- Jöhetne a reggeli... - morogta, mikor épp kopogtak. Örömmel ugrándozott az ajtóhoz, de meglepve tapasztalta, hogy Wolff áll a küszöbön, még mindig a szmokingját viselte, csokornyakkendője már kioldva lógott a nyakában, de ezt leszámítva makulátlan megjelenését látva a nő újra bizsergést érzett a gyomrában. Eszébe jutottak az Eddie által mondottak, és egy gúnyos mosolyt eresztett meg a férfi felé.

- Remélem azért jöttél, amire gondolok.

- Na mi az már nem izgat, hogy nős vagyok? Hol van a szégyenérzet a szemedből, amivel rögtön lebuktattál minket? - gúnyolódott a férfi miközben belépett a szobába, de a szemében neki is ott égett a néhány órával ezelőtti vágy.

- Még nem sikerült kielégítened.... - válaszolt a nő miközben bekapcsolta kedvenc zenéjét, majd félreérthetetlen célzásokat téve érzékien táncolni kezdett. 

Wolff hanyagul levetette magát a kanapéra, és úgy nézte a nőt, mint amikor öltáncot rendel valaki egy bárban.

-----------------------------------------------

- Kérdezhetek valamit? - kezdett bele Toto a mondandójába, miközben Nina már az ölében ült, és a nyakát csókolgatta.

- Igen? - kérdezett vissza a nő anélkül hogy felnézett volna.

- Kinek szoktad elmesélni, ha lefekszel valakivel akivel nem kellene?

- Ez meg milyen kérdés. - nevetett fel Scott, és a férfire nézett

- Komoly. - emelte fel a nőt a csipőjénél, és lassan lépkedett vele az ágyhoz. Óvatosan lefektette, ő levette a zakóját, majd Nina fölé hajolt.

- Miért te kinek mondod el? - kérdezett vissza Scott, erre a fordulatra nem volt felkészülve.

- Nikinek mindig elmondtam...és néha Susienak...

- Te hülye vagy? - könyökölt fel a nő. - Neki meg minek? Ez csak szex. Semmi nem lesz belőle, felesleges feszkózni.

- Le sem tagadhatnád Eddie barátodat. - nevetett fel keserűen a férfi. 

- Szerelmes vagy belém? - vágott vissza a nő. - Kétlem. Akkor mit akarsz? Ugyanazt amit én. Akkor meg minek jötté.... - Toto egy csókkal fojtotta bele a szót, és többet már nem engedte, hogy  ő vagy Nina a vágyaik kielégítésén kívül mással is foglalkozzanak. 

Sok idejük nem volt egymásra, mert Ninának jelenése volt egy 10.kor kezdődő tárgyaláson. Jövőre végre úgy nézett ki, hogy a magyarországi gyár dolga finisbe ér, emiatt ültek össze néhány befektetővel. Toto pont akkor ért ki a fürdőből amikr Nina már üzletasszony szerepének megfelelően felöltözve várt rá. 

- Na végre. - mosolygott rá, végigsimított a férfi hasán, adott egy csókot neki, és elindultak.

- Tudod Scott - kezdett bele a férfi a liftben - azért egy valakinek kedvem lenne elpletykálni a dolgot. - kacsintott kajánul.

- Igen? Tippelhetek?

- Ha kitalálod, megnyomom a stop gombot és garantálom, hogy el fogsz késni.... - nevetett Wolff

- Az én tippem Christian. - vigyorgott Nina, mikor látta hogy telibe trafált, nevetve fogadta a férfi közeledését.

-----------------------------------------------------------------

A liftben hamar benyomta Toto a stop gombot, és ugyan olyan hevesen vetették bele magukat a szenvedélybe, mint néhány órája a szobában. 

- Áldom az eszem, hogy gyűrődésmentes holmikat veszek. - igazgatta  a nő a haját a tükörben.

- Én nem tudtam, hogy van olyan. - bénázott Toto a teljesen összegyűrt ingével, a nyakkendőjét próbálta megkötni kevés sikerrel. - Tudod.... - fordult a nő felé. - .... azért én kurvára örülök hogy ezt végre összehoztuk. - lehajolt a zakójáért, megnyomta a indítógombot.

- Azt hiszem, ennyi elég belőlünk. - nézett rá Nina tárgyilagosan.

- Ezt hogy érted? - kérdezte Toto miközben felvette a zakóját, a nő pedig jobbnak látta ha ő fejezi be a nyakkendő kötést. Toto közelebb hajolt, és megcsókolta.

- Kmmm...kmmm - köhintett valaki. - Elnézést. - szállt be Masi a liftbe a maradék 3 emeletre. Nina szíve szerint elsüllyedt volna.

Elintézte a dolgait, és azonnal visszavonult, nem kereste senki társaságát. Wolff még egyszer felhívta, amiből egy isebb veszekedés lett, de utána remélte, hogy nem látják viszont egymást. 

- Szia. Nincs kedved összefutni? - kérdezte a férfi.

- Toto. Kérlek. - nyafogott Nina. - Megbeszéltük, hogy több nem lesz.

- Hű, de kibaszott prűd lett valaki. - kapta fel Wolff a vizet. 

- Nem az alkalmi numeráddal beszélsz. Nem vagyunk 20 évesek, szóval ez a hancúrozós dolog már nem olyan....

- Most éppen királylányosat játszol? Nina, engedd meg hogy felvilágosítsalak. - ordított az osztrák.

- Nincs rá szükségem. - hergelte fel magát Nina. - Ne oktass ki! Befejeztük, ennyi.

- Nem értem, hogy mi a fasz változott, szerintem még egy-két találka benne lehet ebben a dologban....

- Nincs. - erőltetett nyugalmat magára Scott. - Amígy sem tervezem, hogy sokat fogok az F1 környékén melózni...

- Azt nem csodálom. - röhögött a férfi. - Már lassan elfogytak azok akikkel nem keféltél.

- Ok. Szia Toto. Légy boldog a kirakat életedben. - búcsúzott Nina, és kinyomta a telefont.

"Ne hidd, hogy ezt nem fogod megbánni" - jött még egy sms a férfitől, de aztán már többet nem beszéltek.

Eltelt a karácsony, amit Nina Eddie-nél töltött a Bahamákon, ott érték  világjárványról érkező hírek őket február elején. Didit önkéntes karanténra kötelezte barátnője, így Scott indult előbb Milánóba, majd Ausztráliába, hogy az F1 idényről tárgyaljanak.

- Miss Scott? - üdvözölte Masi udvariasan. - Nem is tudom, hogy fogjunk-e kezet...- habozott a férfi. - Őrült világ ez. - nevetett zavartan. Nina maga sem érti, hogy mi ütött belé, de odahajolt a férfihez és két puszit nyomott le az arcára.

- Ki tudja, mikor kontaktálódhatok magával legközelebb. - vonta meg a vállát nevetve, amitől a férfin még jobban eluralkodott a zavarodottság.

------------------------------------------------

- Bocsánat nem akartam zavarba hozni....- sütötte le a szemét Nina, miután tudatosult benne, hogy nem mindenki olyan közvetlen mint ő vagy Eddie. 

- Nem ez lenne az első. - mosolygott rá a férfi. Nina nem tudta eldönteni, hogy direkt célozgat a korábbi találkáikra vagy csak ez egy semleges megjegyzés volt a férfi részéről. - A Mclarennél van néhány pozitív dolgozó, de azt hiszem a futamot megrendezzük. Mr. Mateschitz-et Ön képviseli a megbeszélésen? - terelte a nőt az igazgatóság tárgyalója felé.

- Igen. És az álláspontunk...- kezdett bele Nina, de az ausztrál hirtelen megfordult, aminek köszönhetően összekoccantak a nővel.

- Azt majd elmondja mindenki, ha sorra kerül. Tessék. - nyitotta ki Scott előtt az ajtót. Nina Horner melletti széket foglalta el, így belehallgathatott Christian és Toto közötti beszélgetésbe. 

- Tiszta apja....-válaszolt negédesen Horner miután Wolff a fiáról készült képeket mutogatta neki. - Megnézed Nina? - heccelte a férfi. 

- Ninát nem hiszem, hogy érdekli....- nevetgélt Toto. - Nem az az ősanya típus.

- Nem, én a papákkal szeretek játszadozni. - felelt csípősen Scott, mire mindkét férfi hallgatásba burkolózott.

A megbeszélés közel két óráig tartott, a csapatok fele már elhagyta volna a kontinenst, a másik fele hallani sem akart arról, hogy bármi is gátat szabjon a bajnokságnak. Nina kifújta magát a Red Bull vendéglátó egységében, evett egy salátát, majd az ablaknál nézelődött. Látta, hogy Masi néhány fontosnak tűnő emberrel egyeztet. Látta a paddockban tébláboló embereket.

- Nincsenek jó előérzeteim. - sóhajtott mellette Chris.

- Ezt hogy érted? - nézett rá a nő. Még mindig meglepődött, hogy mennyire hidegen hagyja már a férfi, tulajdonképpen már a haragja is elszállt.

- Szerintem hamarosan csomagolunk, és utazunk haza. Jössz? - a férfi zsebre tett kézzel sétált mellette, közben gyakran álltak meg üdvözölni néhány embert. Ninát untatta ez a nyüzsgés, és már nem is titkolta.

- Már nem vagy túl lelkes. - nézett rá a férfi hunyorogva.

- Mi van?

- Toto mesélte, hogy azt mondtad neki még decemberben, hogy nem szándékozol sokáig az f1-ben maradni. Ez igaz?

- Pletykás vénemberek vagytok. És miről dumcsiztok még? A kis trónörökösökön kívül? - gúnyolódott Nina.

- Hát rólad. - vont vállat Chris. Nina döbbenetét látva megállt. - Te tényleg azt hitted, hogy titokban fogja tartani? 

- Hát....kurvára reméltem . -emelte fel a nő a hangját, mert látta hogy Toto éppen melléjük lép.

- Mit reméltél? - nézett rá mosolyogva. Mikor Nina nem válaszolt zavarba ejtően közelebb lépett a nőhöz. - Mit reméltél? - hajolt le hozzá rekedt hangon. 

- Te normális vagy? - lépett hátra Nina. - Mindenki minket néz. - suttogta.

- Hadd nézzenek. - válaszolt flegmán Toto. 

- Christianon kívül kivel osztottad meg a kis kalandunkat? - vette fel a kesztyűt Scott.

- Csak a legfontosabbakkal. - megint közel lépett hozzá. - A legnagyobb döbbenetet a kis kedvenc ausztrálodnál okoztam.

- Mit érdekli őt, hogy....- Toto hangosan felnevetett.

- Ó....Ninám....minden férfi imádja a pornót. - nevetett. Ninában meghűlt a vér, lüktetni kezdett a feje, úgy érezte mintha egy búrába szorították volna. Nem tudni pontosan meddig tartott ez az állapot, de hirtelen nagyon erősnek érezte magát. Megragadta Wolff karját, és a legközelebbi félreeső hely felé vezette. Miután körülnézett, hogy hallja e valaki őket, fenyegetően nézett a férfire.

- Mi a lófaszról beszélsz? - miután a szemei valódi dühről árulkodtak, már Toto sem viccelődött tovább.

- Mi van Ninám? Visszanyalt a fagyi? - sziszegte.

- Még egy Ninám, és szétbaszom a fejedet. - fenyegette a nő. - Milyen videóról pofázol?

- Nem tudom, mit vagy úgy oda....megmondtam, hogy megbánod, hogy....

- Válaszolj a kurva kérdésemre! - üvöltött a nő.

- Mit patáliázol itt? - szorította meg Wolff a karját.

- Minden rendben? - lépett melléjük Masi, mire Toto elengedte Ninát, majd sarkon fordult. - Nina. - próbált Scott szemébe nézni az ausztrál.

- Michael. - suttogta a nő. - Megmutatnád a....- erőt vett magán felszegte a fejét, és a férfi szemébe nézett, aki valami érthetetlen okból még mindig szelid mosollyal az arcán kedvesen nézett a nőre. - ...a videót.

- Nem.

- Hogy? - rázta meg a fejét a nő.

- Nem mutatom meg, mert kitöröltem. Nem hiszem, hogy meg kellene nézned. Néznie. - bocsánat. Nina nem hitt a fülének, ebben a kínos szituációban a férfi azért kér elnézést, mert tegezni kezdte. Úgy nézett Masira, mint egy marslakóra.

- De tudnom kell....hogy kinek mutatta még....és mi van rajta....és hogy vette fel...és - lovalta bele magát Scott. - Jézusom! - sóhajtott fel fáradtan.

- Jöjjön! Sétáljunk. - invitálta Masi. - Ki kell mennem az ötös kanyarba... - magyarázkodott.

---------------------------------------

Amíg oda nem értek az említett helyre nem szóltak egy szót sem, komótosan sétáltak egymás mellett. Ninának ez az idő elég volt ahhoz, hogy visszatérjen belé az élet, és a zavara elpárologjon.

- Mi dolgod van itt?- kérdezte a férfit, úgy gondolta, hogy áttér a tegeződésre, így talán az udvarias formát átugorhatják, de tévedett.

- Csak gondoltam jót tesz Önnek egy kicsit eltávolodni a....

- ...balhéktól? - kuncogott Scott.

- A nyüzsgéstől inkább. - mosolygott rá a férfi, mire Nina bólintott.

- Udvarias, mint mindig. A mamája biztos büszke. - mosolygott vissza. Egyszerűen túl sok volt neki az a jóindulat és udavriasság, ami a férfitől érkezett hozzá. 

- Igen, azt hiszem. - felelte. - A maga szülei?

- Hogy? - nevetett fel Scott, végképp elvesztette a fonalat. 

- Gondolom ők is büszkék arra, amit elért itt. Ön egy legenda. - tárta szét a kezét Masi, és látszott rajta hogy valóban komolyan elismeri a nő forma 1-ben nyújtott teljesítményét. - Mikor érkezett a száguldó cirkuszba?

- Hát....mondjuk úgy, hogy akkor még férfiak ültek a kormánynál és nem pattanásos kölykök. - jóízűen nevettek fel mindketten.

- Hát...néha tényleg óvóbácsinak érzem magam. - nevetett még mindig de közben a távolba meredt.

- Elég magányos így Charlie nélkül ugye? - váltott komoly hangnemre Nina, mire Masi egy nagyot sóhajtott. 

- El sem tudom mondani, mennyire hiányzik. - húzta el a száját. - Még sokat kellett volna tanulnom tőle.

- Szerintem csúcs vagy. - felete szórakozottan Nina, majd zavartan visszafordult.

- Köszönöm a bókot. - bólintott nevetve a férfi. - Öntől ez elismerés....az a hír járta hogy elég kritikus tud lenni.

- Michael. - nézett rá komolyan Nina. - Nem maradhatnánk a tegeződésnél, amit te már elkezdtél....úgy értem....már úgyis láttál minden rejtett titkomat. - kezdett visszatalálni a régi nagyszájú önmagához.

- Engedje el ezt a video dolgot! - tért vissza Masi a magázódáshoz. - Nem az ilyenek alapján szoktam megítélni az embereket. - magyarázta a megszokott kedves hangján.

- De engem....

- Induljunk közben vissza, mert kezdődik egy megbeszélésem. - terelte a férfi kedvesen.

- De engem rohadtul zavar, hogy van rólam és erről a baromról egy felvétel elég intim helyzetben...

- Nina! - torpant meg a férfi. - Megértem, hogy kellemetlen Önnek.....neked ez, de te meg értsd meg, hogy az, hogy erről faggatsz, meg nekem kellemetlen. Semmi közöm, hogy mi van vagy volt köztetek vagy más férfiak között....

- Áhhh, látom nem ilyenekről ítélsz meg! - kapta fel a nő a vizet. 

- Most ezt nem értem. - rázta meg Michael a fejét, de még mindig kedves nyugodt volt minden reakciója.

- Hogy jönnek ide más férfiak? - csapott a levegőbe Nina. - Felsorolhatod az összeset....igaz itt fogunk állni estig, de...

- Nem akartalak megsérteni, csak azt próbáltam elmondani....valószínűleg elég bénára sikerült...

- Igen. Igazad van. Elég bénán adod itt az elfogadó kedves gentlemant. - fortyogott a nő. - Nem kell ez a jókisfiús imidzs, nem tudok mit kezdeni ezzel. Csak kértem, hogy mondd el, mi volt a felvételen, mert ti ezen legeltettétek a szemeteket, de én nem láttam, és...

- Te voltál rajta és Toto, és az amit a liftben ügyködtetetek mielőtt én találkoztam veletek. - A nő lehajtotta a fejét, mire Masi a kezét a nő vállára tette. - Egy biztonsági kamera felvétele egy liftből, és.... - erre Scott felkapta a fejét - ha ez megnyugtat, belőled alig látszik valami. Toto háta mögött volt a kamera.... 

- Köszönöm, hogy elmondtad....és ne haragudj, hogy...

- Ugyan, hagyd. - legyintett a férfi. - Én is fel lennék háborodva. 

- Te? - nevetett fel Nina megkönnyebbülten. - Rólad soha nem készülne ilyen felvétel. Te túl jó vagy ehhez. - Nevettek mindketten.

- Na várj csak...meg fogsz lepődni. - cukkolta a férfi miközben visszaértek. Toto figyelmét nem kerülte el a jókedvük.

- Mi van Ninám? - kérdezte még mindig flegmán. - Befűzted a dirit is? - Erre Nina keze ökölbe szorult, és a férfi arcába öklözött.

- Mondtam, hogy még egy Ninám és beverem a képedet. - sziszegte Scott, majd a kezét rázva a fájdalomtól otthagyta őket.

- Te meg mit vigyorogsz? - kérdezte Wolff az ausztrált. - Nem teszel semmit?

- Mégis miért? Nem történt semmi. - válaszolt Masi a szokásos kedvességével és elsétált onnan.

-----------------------------------

Másnap megtörtént a bejelentés, amit ugyan már sokan megjósoltak: nem kezdik el a bajnokságot. A csapatok hazaindultak, sőt néhány pilóta már az éjjel elindult. Nina nem sietett sehova, így vállalta, hogy felügyeli az összecsomagolást, és gondoskodik minden csapattagról, hogy találjanak nekik helyet valamelyik gépen. Elég kaotikus helyzet alakult ki, de végül 24 órán belül a Red Bull és a Toro Rosso minden munkatársa felült valamelyik Európa felé tartó járatra. Nina telefonja csörögni kezdett, mikor még utoljára körülnézett a pályán, ahol az utolsó kamionok araszoltak a kikötő felé.

- Igen? - a szám nem volt ismerős.

- Mi újság unokahúgom. Sajnálom hogy idén nem futottunk össze. - üdvözölte nagybátyja, akivel minden évben ezen a futamon szoktak találkozni.

- Sajnálom....pedig úgy készültem,de már nem merek átmenni hozzátok, pedig még itt vagyok ám a városban.....

- Micsoda? - ujjongott az öreg. - Hát akkor pláne találkozzunk. Ne törődj ezzel az átkozott vírussal, már nagyon várunk.

Nina meglátogatta rokonait, 2 napot töltött náluk, majd elbúcsúzott tőlük. Addigra már mindenki bezárkózott és ő - rokonság ide vagy oda - nem akart a mindig nyüzsgő családja körében tölteni a karantént. Ahhoz viszont már késő volt, hogy hazainduljon, ugyanis elfogytak a lehetőségek. Tetszett nem tetszett ott ragadt a kenguruk földjén. Didi segítségével talált egy kis házat az óceán parton, éppen úton volt, hogy átvegye a kulcsokat és berendezkedjen. Mikor megérkezett egy sötétzöld terepjáróra lett figyelmes. Az autóját éppen az idegen autó mellett állította le, a segítője zöld térdnadrágban, fehér ingben és barna cipőben állt a parthoz vezető lépcsőn, és az óceán bámulta.

- Úgy néz ki Didi ismeri a helyi vadőröket is. - kuncogott, mikor az idegen mellé lépett.

- Üdvözlöm. - fordult meg a férfi, és a szokásos kedves mosollyal nézett rá.

- Te????- kiáltott fel Nina. - Te meg hogy...mit keresel itt? - dadogott.

- Hát. - húzta fel a vállait olyan kisfiúsan Masi. - Didi kért meg, hogy az egyik házamat bocsássam a rendelkezésedre. - nyújtotta át a kulcsokat. -nina megbabonázva nézett rá.

- A te házad? - nevetett megkönnyebbülten. Egyáltalán nem bánta, hogy ezzel az emberrel kell alkudoznia a lakhatásáról. Így már nem is tűnt túl nehéznek ez a karantén időszak.

- Igen. - nevetett Michael is. Ő sem titkolta, hogy örül a társaságnak. - Én általában a belvárosban lakom, ott van egy lakásom. Ez néha kiesik a nyüzsgésből....ott jobb az infrastruktúra. - magyarázott miközben bementek a házba.

Átbeszéltek mindent, Masi megmutatott minden kapcsolót, csapot stb. és mindegyikhez hozzáfűzte, hogy ha bármi nem megy, szóljon neki és ő jön segít. Nina jót mulatott ezen, hiszen a férfi mondanivalójára nem figyelt egyáltalán. Ellenben minden mozdulatát és testrészét hosszú perceken át memorizálta megbabonázva.

Késő este volt mire búcsút vettek egymástól, Nina kipakolt, evett egy kis kekszet, mert más ennivaló nem volt nála.

- Kérhettem volna egy kis élelmet. - morogta fáradtan, majd a telefonja után nyúlt, ami rezegni kezdett. - Igen? - csámcsogott bele.

- Áh. Jól van, akkor van mit enned. - sóhajtott fel megkönnyebbülten Michael.

- Hát van nálam egy kis keksz, holnap majd rendezek egy online nagybevásárlást.

- Hol? Nincs bolt ami oda szállít ki. - magyarázta neki a férfi. - Írd meg mi kell és viszem!

- Dehogy. - játszotta meg magát Nina, de erre egy kicsit megijedt. Mi az hogy nem szállítanak ki? Alig van ruhája, ennivalója pedig egyáltalán semmi.Készpénz sincs nála sok. Ha a rokonságtól kér segítséget, biztos hogy beköltöztetik magukhoz. Szíve szerint sírva fakadt volna...

- Nina. Itt vagy? - kérdezte kedvesen a férfi.

- Persze. - dadogta. - Ez egy kicsit sokkolt. Összeszedem a gondolataimat és jelentkezem. Köszönöm.

Egy óra múlva újra csörgött a telefonja, már megismerte a számot. 

- Michael? - szólt bele óvatosan.

- Szóval még ébren vagy. Engedj be, itt állok a kocsifeljárón, csak nem akartalak megijeszteni. Összeszedtem pár dolgot. A keksz az nem vacsora. - közben már személyes társalgásra váltottak, mivel Nina kiért a teraszra. - Olyan hülye vagyok, hogy nem gondoltam arra, hogy üres a hűtő meg minden...hoztam mosóport is. - mutatta fel büszkén Michael a flakont.

- Az klór. - nyomott el egy apró mosolyt Nina.

- Hogy?

- Az klór, amit hoztál....de kedves vagy. - nevettek már mindketten.

----------------------------------------------------

A közös főzés minden filmben a történet egyik romantikus része, kivéve Ninánál, hiszen ő nem tudott főzni. Szorgalmasan aprította a hozzávalókat a férfi mellett, és próbált nagyon rutinosnak tűnni, de Michael sokszor mosolyogta el magát, amikor elröpült egy-egy zöldségdarab. 

- Nagyon jól nevelt vagy. - hajolt le Nina egy újabb elrepült hagymáért - Nyugodtan kinevethetsz. - nézett kedvesen a férfire.

- Na és ha nem tudsz főzni . -rántotta meg a férfi a vállát. - Én meg máshoz nem értek. 

- Áruld el, hogyhogy te nem keltél még el? Te vagy minden nő álma. Kedves vagy, jóképű, udvarias... soroljam vagy válaszolsz végre? - Masi felnevetett.

- Honnan tudod, hogy nem keltem el? - nézett rá összehúzott szemekkel, mire Scott egy időre megállt a szeleteléssel, de aztán felnevetett.

- Tudod kit szivass! - dobott a férfi felé egy darab zöldséget. - Titokzatos vagy pedig azt a nőknek találták ki. Bár az én gyalázatos magánéletem egy nyitott könyv. - ennél a résznél elkomorodva fordult vissza a vágódeszkához, kissé megfagyott a levegő. Egy ideig nem szóltak egymáshoz.

- Iszunk egy kis bort? - dobta fel Michael. - Bár én még vezetek.... - mikor újra a szomorú nőre nézett, folytatta - de majd megoldom valahogy. - Azzal fogta kihúzta a dugót a palackból, töltött két pohárba, és a nő felé nyújtotta.

- Hamar megárt ez nekem - kortyolt bele Nina, majd szomorúan letette a poharat. A férfi erre óvatosan maga felé fordította, felemelte a mutatóujjával a nő állát, hogy a szemébe tudjon nézni.

- Akkor most beszéljünk komolyan! - egy kicsit megváltozott a hangja, határozottabb volt, talán olyan, mint amikor a versenyeken az ő vállát nyomja a zökkenőmentes és biztonságos futam levezénylésének a súlya. - Tudom, látom, hogy mi a helyzet....veled, velem, velünk.... - ennél a résznél tartott egy kis szünetet, hogy Scottnak legyen ideje megemésztenie a hallottakat. - Nem érdekel a múltad Chris-szel, Totoval vagy a franc tudja kivel....én sem számolok be az exeimről....nem szokásom. Nincs közöm a tieidhez, és fordítva. Nem ez alapján foglak megítélni.

- De? - Ninától csak annyi telt hogy ezt az egy szót kibökje.

- Azt viszont nem hagyhatom figyelmen kívül, hogy te a 10 csapatból az egyiknél dolgozol, méghozzá elég magas beosztásban....szóval ebből barátságnál több addig nem lehet, amíg én vagyok az F1 versenyigazgatója te pedig a Red Bull egyik kulcsembere. Ha bármelyik poszton változás lenne, vagy lesz....sokkal kevésbé leszek...túl udvarias... - számolt viccelődve a nő szeme előtt - ...vagy kedves....

- És milyen leszel? - nézett rá mosolyogva Nina

- Azt tulajdonképpen még nem találtam ki.... - fordult vissza Masi jókedvűen a vacsorához - ... de remélem hogy akkor is jóképűnek tartasz majd. - nevetett. - Mert az a minimum, hogy egy gyönyörű nőnek...jóképű párja legyen.

Ahogy lekerült Nina válláról a "randinak tűnő vacsora" terhe, és átvette a helyét a "csak kajálunk valamit egy baráttal" helyzet, újra önmaga tudott lenni. Jókat nevettek a régi sztorikon az autóversenyek fénykorából. Kiderült, hogy korábban számos alkalommal futhattak volna össze, még mielőtt Masi megkapta Charlie helyét. Sőt voltak közös ismerőseik, és Masi még a rokonai közül is ismert párat. 

- Te soha nem fáradsz bele a munkába? - kérdezte Nina a tornác lépcsőjén ülve miközben tovább borozgattak. - Egyszer azt olvastam, hogy képes vagy napi 20 órát is dolgozni....ez tetszett meg benned Charlienak.

- De néha....főleg ha olyanok mint a gyerekek, én pedig próbálok kedves és udvarias lenni. - ismételte el viccesen Nina róla alkotott jellemzését. Jót nevettek, majd a férfi folytatta. - De nagyon élvezem. Imádom az autóversenyeket, soha nem is csináltam mást. Két nagybátyám is versenyzett a rali világában....és ez olyan hely ahol otthon vagyok.

- Nem hiányzik Ausztrália? Ez gyönyörű hely, olyan kis védett sziget, mint Eddie búvóhelye a Bahamákon. Hogy tudod ezt és a családodat itt hagyni hosszú hónapokra?

- Elfáradtál? - kérdezett vissza Michael. - Közel 20 éve építed Didi, Helmut és Chris mellett a csapatot, te is melóztál eleget....érthető, hogy pihennél.

- Ez inkább kiégés, mint fáradtság. - Nina kicsit már nehezen formálta a szavakat, minden alkoholtól hamar ólmos fáradtság tölti el. - És egyre elavultabbnak érzem magam....vagy inkább erőtlennek....vagy nem is tudom. - hirtelen felállt és a lépcső aljáról magyarázott hevesen Masinak. A férfi türelmesen hallgatta. - Nézd meg Toto-t!

- Ó jaj. Muszáj?

- Igen. - fel alá járkált Scott mint aki előadást tart. - Évekig rágtam Didi és Helmut és Chris fülét, az övét aztán tényleg - röhögött fel idiótán, most volt az a pont, amikor a sok alkohol beért az agyának azon részébe, ahol teljesen kikapcsolta a gátakat. - Na jó, ez nem tartozik ide....szóval....kértem, könyörögtem, hogy alkalmazzunk pszichomókusokat....tudod amikor Seb és Mark egymás vérét szívta.

- Igen, emlékszem. - bólintott a férfi.

- Na. És mi volt a válasz? - állt meg dühösen szemben Michaellel és a férfi térdére csapott.

- Menj el egyetemre sportpszichológia szakra. - utánozta Didi mély hangját. - Meg még mi a kurva anyámat ne csináljak? - ordított fel dühösen. Masi kicsit megszeppent a hangerő és a szóhasználat ilyen erőteljes megváltozásától, észrevette ezt Scott is. - Te nem nagyon szoktál káromkodni mi? - bámult bele a férfi arcába, aki fulladozott a nevetéstől, de nem mutatta ki, hogy mennyire mulattatja az elázott Nina Scott. - Félsz tőlem? 

- Rettegek. - válaszolt viccesen Masi. 

- Van is mitől. - bólogatott öreg bölcs módjára Nina. - Egyszer úgy betéptünk Chris-szel New Yorkban, mint a pppicccsa... - ennél a résznél már Michael sem bírta visszafogni a nevetését. - Szétszívtuk az agyunkat, és utána szex volt. Igen fasza. - csapta össze a két kezét, majd hirtelen leült a férfi mellé. - Hánynom kell....ó baszd meg.... és már rohant a part felé, hogy könnyítsen magán. Masi sokáig tipródott, hogy elinduljon-e utána, végül megkereste és fogta a haját miközben Nina kiadta az összes keserűségét és minden egyebet.

---------------------------------------

Másnap Nina úgy érezte, hogy múmiaként ébredt. Reggeli helyett megivott rövid időn belül egy liter ásványvizet. Közben leltározott a tegnapi nap emlékei között. "Nincs hányásfolt a lakásban" - Pipa. - mondta ki hangosan. "Nem szexeltem" - Ez mondjuk kár. - grimaszolt. Egy kis cetlit talált a hűtőn Michaeltől, miután elolvasta hangos nevetésben tört ki. - De kiismerhető lettem vénségemre! - nevetett sokáig, majd elindult zuhanyozni. A cetlin, amin az üzenet állt, kitűzte a tükörre. " Nyugi nem történt semmi, aminek még nincs itt az ideje, és nem, nem hánytad össze a cipőmet, bár emiatt tegnap ezerszer bocsánatot kértél. Jelentkezz néha, én nem akarlak zavarni. Üdv. Michael."

Zuhany, piritós, aspirin és sok sok víz után Nina úgy érezte, hogy egy séta az óceán partján jót fog tenni neki. Habár a közel két órás sétát végig zokogta, úgy érezte mire hazaért, hogy újjá született.

- Tuti a klimax. - szipogott bele a tükörbe. - Tegyük, amihez értünk! - felnyitotta a laptop tetejét, és áthámozta magát ezer üzeneten, majd lezavart néhány online értekezletet a főbb emberekkel. Minden reggel elhatározta, hogy felhívja Masit, de a bátorsága rendre elszállt. 

- Mi a baj velem? - kérdezte nyűgösen barátját a telefonban éjfélkor.

- Semmi. 10 pontos vagy. - válaszolt az ír teleszájjal.

- Eddie! Kérlek, most legyél komoly! - vesztette el a türelmét.

- Komolyan mondtam. 

- Szerintem klimaxolok.

- Én az elbutulástól jobban félnék a helyedben. - válaszolt Irvine, de a túloldalról nem jött válasz. - Na irány vmi videochat, mert metakommunikáció nélkül nem tudok lelket ápolni.

- Áááá. Nem kell, hagyd! - válaszolt alig hallhatóan Nina. - Megyek aludni.

- Ha most lerázol, felhívom ezt a kis vigyormanót, és átküldöm hozzád! - fenyegette meg barátja. Ez hatott. Ninába néhány perc múlva már videohíváson keresztül öntötte a lelket.

Habár a beszélgetés kicsit megnyugtatta a nőt, mégsem hívta fel az ausztrált a következő napokban sem. Néhány online interjút a youtube-on viszont meghallgatott amiben ő volt az egyik riportalany, valamelyiket többször is.

Ausztráliában a második héten kissé enyhítettek a kijárási tilalmon, így Nina is bepróbálkozott a hatóságoknál.

- Ha Tom Hanks és a neje hazamehettek Los Angelesbe, akkor én is repülhetek vissza a Red Bull főhadiszállására! - erősködött a sokadik hivatalnoknál. Végül pár száz telefon után megkapta az engedélyt, hogy elinduljon Európa felé.

"Köszönöm a szállást, nagyon sokat segítettél. Üdv. Nina"

Ezt a személytelen, rövid üzenetet kapta Masi a reggelije mellé.

- Hát jó. - sóhajtott egy nagyot az ausztrál, ledobta a telefont a kanapéra, majd fogadta a következő videohívást, ami valamelyik sportcsatornától érkezett. Az interjú közben már újra kedves és mosolygós volt, ahogy korábban megismerték őt.

Nina ugyanolyan depressziós volt az elkövetkezendő hónapokban, mint ott az óceán partján, miután úgy érezte, hogy végleg elásta magát a tökéletes férfi előtt. Nem ment ki a futamokra, gőzerővel készültek Didivel a nagy tárgyalásra. Magyarországra telepíteni a Red Bull Racing új gyárát egyike volt Didi azon ötleteinek, amiért Nina annyira csodálta az öreget. Még ennyi év után is az osztrák ilyen nagyszabású, haladó gondolkodásról árulkodó terveket szőtt. Nina heteken keresztül készült, egyeztetett, tudta, hogy a prezentáción le kell hengerelnie mindenkit. Túl sokat akartak, több adókedvezményt, kevés befektetéssel, nagy hasznot. Egy hibát azonban a mindig dörzsölt Scott is elkövetett. Nem nézett utána pontosan a tárgyalófeleknek. 

- Elég amatőr hiba. - dühöndött Eddienek. - Hogy lehetek ekkora marha! Ez a nő....ez az...

- Ena Sinclair. - egészítette k iEddie.

- Óh, de jó lett hirtelen a memóriád. - gúnyolódott Nina a férfivel. - Kicsit olyan, mint....

- Mint te, csak....

- Csak egy tizessel fiatalabb....tudom - öklözött bele a férfi mellkasába. - Basszus még a sztorink is egyforma az oroszokkal! Emlékszel az volt az első nagy dobásom! Hogy élveztem . -ült le Nina és Eddie most már megérezte, hogy jobb ha inkább Ena Sinclair dicshimnusz helyett belekezd a Nina Scott dicsőitésbe, mert itt botrány lesz.

- Na jó....álljunk meg egy kicsit, mert lassan már én is felvágom az ereimet! Mi a bajod? A Masi faszságot leszámítva... - emelte fel Eddie a hangját. Hónapok óta nézte, hogy Nina szenved, nem lehetett vele a lehangoltságáról vagy a megtépázott önbizalmáról beszélni vele. Rögtön a munkába menekült. Most pedig ezen a terepen is súlyos csapást mértek rá. Féltette Ninát, hogy összeomlik.

---------------------------------

-Semmi és minden. - sóhajtott Nina. - Depresszió vagy kiégés nem tudom. - olyan fásult volt a hangja mint annó a nagy szakítások idején. Most is szakított de most nem egy férfivel hanem az eddigi leghosszabb szerelmével....a Red Bullal. - Azt hiszem befejeztem. - nézett komolyan a férfi szemébe.

- Befejezted a lófaszt! - kapta fel a vizet az ír. - Most legyűrtek egy kicsit, mert megjegyzem nem történt tragédia. Csak kicsit többe kerül Didi álma mint gondoltátok. Ennyi. Nem történt más Nina. A terv működött.

- Te mondtad egyszer....2002-ben...emlékszem. Az ember megérzi ha tovább kell állni, még ha ez egy nagyobb lépés is lesz.

- Igen, de én megöregedtem. A Jaguár szar csapat volt. Ott várt az üzlet, a bulik,minden, az egész normális élet.

- Hát bulira már nem vágyom, de a normális élet....bármi legyen is az...az azt hiszem most rám is vár. - állt fel Scott.

- És az pontosan hol vár rád? Az óceán parti kis házikóban? - mosolygott rá az ír.

- Nem. Az a hajó elment tudom. Bunkó módon akartam távozni, és sikerült is. Legalább Didi fia után még egy szerencsétlen áldozatot meg tudtam védeni magamtól. Én leszek a női Eddie Irvine....csak bulik nélkül.

- Na, akkor nekem most van elegem a nyafogásból Ninám. - szólalt meg mögöttük Mateschitz. - Beszélnünk kell drágaságom! - olyan szigorúan nézett a nőre, hogy az ír hang nélkül távozott.

Miután beszéltek Didivel Nina visszaindult a szállodába, a liftnél összeakadt Christiannal.

- Hello. Jól vagy? - kérdezte aggodalmas arccal Horner.

- Mit érdekel az téged te majom? - dörgött á Nina.

- Hékás! Ez valami új stílus?

- Jah, ez a "felmondok és beszólok mindenkinek" stílusom. Szokj hozzá, 6 hétig ez lesz az új divat! - vlaszolt Nina és eltűnt a szobájában. Rövid időn belül Chris kopogtatott, Scott kérdés nélkül beengedte és kiment az erkélyre rágyújtani.

- Didi felhívott. Szerintem meg kellene gondolnod. Tudom, hogy nem vagyok a kedvenced. - intette le a férfi, mert Nina közbe akart vágni. - És tudom hogy nem vagyok olyan helyzetben, hogy tanácsokat osszak neked, de....ezer alkalommal húzál ki minket a szarból, és habár kurva nehezen vallom be, de a pszichológusos ötleted is visszanyalt nekünk rendesen. Hallgatnunk kellett volna rád.

- Hogy jön ez ide? - horkant fel Nina.

- Tudom, hogy a mai Ena Sinclair jelenet mellett ez a fájó pontod.

- Meg még néhány szarság a magánéletemből. - ült le Scott a kis kerti asztalhoz és újabb cigire gyújtott.

- Igen, abban is van jó nagy saram tudom. De valamit el kell mondanom neked, már évekkel ezelőtt kellett volna.

- Könyörgöm ne gyere valami sallangos lovagias dumával, amivel a póruljárt vénlányokat szokták nyugtatgatni. - nyafogott Scott.

- Nem a pszichológusokról lenne szór...

- Mi van velük? - csattant fel a nő. - Ősrégi sztori. Egy ötelet volt, amit nem vittem át rajtatok. Hiba volt. El kellett volna végeznem az egyetemet, és megcsinálnom, ha már annyira odavoltam érte. Nem tettem, szóval az én saram. Csak idő kérdése volt, hogy valaki másnak is kipattan a fejéből, és...

- Ez nem csak úgy kipattant Toto fejéből. - vágott közbe Chris. - Én mondtam el neki.

- Micsoda? Miért?

- Hát nem azt mondtam, hogy nini itt egy jó ötlet osztrák barátom, csináld meg és nyerje vele 6 világbajnoki címet. - gúnyolódott az angol.

- Mondhatjuk, hogy 7. - grimaszolt Nina. - De hogy volt ez?

- Sokat jártunk össze egy időben.... - kicsit megállt kereste a szavakat - ... abban az időben amikor te meg én....savaztalak neki bassza meg. - nyögte ki végül. - Gúnyoltalak, és eközben említettem meg a szerintem agyament öteletedet. Ez a barom meg megjegyezte, és megcsinálta...ennyi a sztori. De sokkal inkább ez az én hibám, mint a tiéd. Ne haragudj! És nem csak ezért!

- A sunyi kis dög. - reagált Nina egy kicsit feldúltan, de a következő percben már meg is nyugodott.

----------------------------------------

Christián távozása után nem sokkal újabb látogató érkezett Ninához. 

- Toto! - üdvözölte meglepetten vendégét, aki magától értetődő természetességgel lépett be a szobába, és ledobta magát a kis kanapéra. - Fáradj be! - jegyezte meg a nő epésen.

- Hello! Szar napom van. - nézett rá Wolff a maga arrogáns stílusában.

- És most másszak az öledbe? - gúnyolódott Nina. Milyen elege volt ezekből a "mindig toppon kell lenni" beszélgetésekből.

- Nem rossz ötlet. - vigyorgott Toto szomorúan. - De úgysem fogsz.

- Akkor minek jöttél?

- Összejöttél végül a kis ausztrál digóval? - kérdezte miközben a halántékát masszírozta.

- Te ittál? 

- Igen, és még fogok is sokat. Meg dugni is fogok valakivel, aki nem olyan kibaszott prűd, mint te.

- Köszönöm a bókot, prűdnek már rég hívtak. - vidult fel Scott. - Tényleg nem értem, miért hozzám kopogtál be? Kezdelek megszánni, pedig azt nem akarom.

- Gondoltam te vagy most a megfelelő az önsajnálathoz. Veled is kibaszott az a ribanc.

- Ki?

- Ez a magyar vérszívó ribi.

- Ena Sinclair? - mikor a férfi bólintott, hozzátette. - Azt hittem 20 év alatt változott valami, de látom egy nő ha sikeres itt mindig is ribanc lesz. 

- Még véded? Lesöpört téged Ninám. Mindenki erről beszél. Didi összecsapja a bokáját ha róla van szó. Úgy néz rá a csapatod, mint ha új Istennő született volna.

- Igen. Tudom. - mosolygott a nő, és töltött maguknak egy-egy italt.

- Most komolyan nem idegesít?

- De. Nem tett jót az önbizalmamnak. Ugyanakkor megkönnyítette a döntésemet arról, hogy le kell lépnem.

- Miatta? Azért ez durva lenne. - kezdte vígasztalni a férfi, Nina zavartan nézett rá. - Tudom, hogy én vagyok az utolsó akitől együttérzést vártál volna. - mosolyodta el magát.

- Hát ma értek meglepetések. - kortyol bele az italába. - Veled kapcsolatban is. - ült le az ágy szélére, Toto mellé mégsem akart ülni. A férfi azonban felállt, és átült mellé, minden bevezető nélkül csókolgatni kezdte a nő nyakát.

- Én bármikor megleplek újra. - Nina nem húzódott el, nem tudta pontosan mennyit fog megengedni, de abban biztos volt, hogy már nem akar semmit a férfitől.

- Furcsa eddig azt hittem, hogy egy kibaszott agytröszt vagy, valami rokonlélek féle. - kezdett bele Scott a mondandójába, miközben a férfi már elfektette az ágyon, és továbbra is érzékien csókolgatta. - Azt gondoltam, hogy egy olyan ember, aki ilyen fantasztikus tervet eszelt ki, mint a pszichológiai oldal megerősítése egy F1-es csapat menedzselésében....az bármilyen célt el tud érni.

- És el is értem. - morogta Toto, közben Nina ingjét gombolta ki.

- De, tőlem loptad az öteletet. - nevetett fel hangosan Nina. - Nem vagy okos, nem vagy rokonlélek, hanem csak egy szánalmas tolvaj. Úgy kukáztad össze a tervet, és úgy tálalod évek óta, mint a sajátodat. - Egyre hangosabban nevette ki a férfit, mire Wolff dühösen ült fel.

- Oké. Értem Ninám. - ugrott talpra Wolff tajtékozva. - Utoljára megszivattál. - rendbeszedte a ruházatát. - Ügyes volt!

- Ugyan bébi, ez semmi nem volt. - törölgette Nina a nevetéstől kicsordult könnyeit. - Még egy italt? - nézett a férfire szemtelenül. Wolff telefonja megcsörrent, amitől jobb kedve lett.

- Toto lenne mit megbeszélni....- hallatszott ki a telefonból Michael Masi hangja.

- Hello! Éppen most akartam bejutni a kis barátnőd bugyijába! - újra arrogáns volt, vidám, és már enyhén ittas. 

- Ott van még ő is?- kérdezte Masi. Nina dermedten hallgatta, levegőt is elfelejtett venni.

- Persze. 

- Húúú. Mit fogsz te most tőle kapni. - nevetett az ausztrál, és vonalat bontott.

Nina keze másodperc töredéke alatt lendült Toto felé, aki pofonra számított, de helyette gyomrost kapott. 

-------------------------------------

Nina késő délelőtt ébredt, elégedetten nyújtózkodott az ágyban. Készített egy teát, magához húzta a laptopját, és nézegette a híreket. A The Sun címlapja, rajta Totoval és Enával olyan meglepetéssel sújtott le rá, hogy kiköpte a következő korty italát.

- Atyaég! Visszanyalt a fagyi! - sikongatott széles vigyorral az arcán. - A karma lesújtott rád te kis tetűűűű! 

Kedve lett volna ráírni a férfira valami igazán sértőt, de úgy döntött eleget fogják bántani, és a lányt is sajnálta. Kiváncsi lett volna a sztorira. Vajon a nő tudta, hogy Toto ki volt rá bukva, és megmondta neki, hogy ő a "magyar ribi", ahogy Wolff pár órával korábban nevezte.

- Légy akarok lenni a falon. - dobolt boldogan a lábával az ágyon. Elégtételt érzett a liftes video miatt. Keresett gyorsan egy zenét teljes hangerőre tekerte, és az ágyon ugrálva örült az eseményeknek.

Délután kapott egy telefont Diditől, hogy tisztázzák a helyzetet még egyszer.

- Nina szivem, nem nagyon akarom megtorpedózni a terveidet....de biztos, hogy fel akarsz mondani?

- Igen. Didi. Sajnálom, de elfáradtam, és már nem is vagyok akkora nagy szám. - válaszolt vidáman Nina. - Edig az tartott vissza, hogy nincs utódom, de amikor Toto elmondta, hogy Ena Sinclair-re fened a fogad...

- Hogy Toto mit mondott? - hördült fel az öreg.- Ez nem igaz. Ena tényleg elképráztatott, ahogy téged is tudom. De nem dobnám el a mi két évtizedünket azért, mert....

- Tudom Didi... - nyugtatgatta Scott

- Veled kezdtem kislány! Még az ütött kopott kocsival mentünk tárgyalni...- nosztalgiázott az öreg.

- Didi! Tudom, hogy én leszek a kis kedvenced mindig is. - kacérkodott vele a nő.

- Naná. - vágta rá Mateschitz szintén vigyorogva.

- Hidd el nekem ez megnyugtató, hogy ott van Ena mint új lehetőség. Soha nem törődtünk az utánpótlásunk kinevelésével, és most ő idepottyant....és nekem kapóra jött, te pedig élj a lehetőséggel!

- De nem akarom, hogy azt érezd, hogy ripszropsz leváltalak.

- Didi. Ez üzlet. - váltott Scott a hivatalos hangnemre. - Elmondok neked valamit. De ez hétpecsétes titok, és most tényleg ne pletykálj! - az öreg felmutatta keresztbefont ujjait. - Nem nyafogásból, nem kiégésből, egyszerűen csak körül akarok nézni a világban, hogy vagyok-e a valaki azon kívül, ami most vagyok. A karantén alatt ott a kisházban....azt akarom. 

- Michaellel?

- Jó lenne, de nem hiszem, hogy....illetve nem tudom....- vesztette el a határozottságát Scott.

- Oké. Kiveszlek a melóból, de a szerződésed marad még.

- Tudom hat hét felmondási idő van a szerződésemben...

- És  kb 130 millió euro végkielégítés...

- Azt most hagyhatjuk.

- Nem Ninám, az jár neked. Megőrültél? Ez nem vita tárgya. Csak annyit kérek, hogy ne mondj fel, menj szabadságra

- Nem. Felmondok Didi. Ez végleges. Örökre hálás leszek neked, te voltál az egyetlen ember, akiért érdemes volt hajtani. 

- Te voltál az én hadseregem kislány. - csuklott el az öreg hangja. - Ha vége ennek a kibaszott járványnak olyan búcsúbulit csapunk, hogy megemlegeti a világ. - nevetett fel, hogy a meghitt hangulatot oldja.

------------------------------------

Nina habár úgy készülődött mintha a fogát húzták volna, azért benézett a Red Bull home-jába a futam után. Didi hívta el, hogy mielőtt eltűnik a nagyvilágban legyen alkalma elbúcsúzni a csapat tagjaitól. Nina hangos zenére és egy nagy társaságból álló csapatra lett figyelmes a home előtt.

- Ez komoly? - mutatott a vendéglátóegység felé. - Ezt szabad?

- Nina! - kiáltott fel Didi. - Egyszer élünk, és itt mindenki egészséges....egy kis buli belefér. - kuncogott az öreg.

Nina elképedve nézett körül, néhány perc alatt sikerült feloldódnia. Körülzsongták az emberek, akikkel az évek során együtt dolgozott. Sokakkal beszélt egy-két szót, majd sodródott tovább. Mindenki sajnálatát fejezte ki a távozása miatt, és ez jól esett neki.

- Azt hittem meggondoltad magad, azért jöttél. - ölelte át Sebi.

- Te húzódjunk már félre, mert itt megsüketülök. - húzta a karjánál fogva a németet egy félreeső zúg felé.

- Nana. - fogta meg a férfi a hátát, akibe beleütközött.

- Bocsi. - mosolygott rá Nina, de az arca elkomorodott, mikor felismerte Wolffot. - Te meg mi a büdös francot keresel itt? - ripakodott rá.

- Kedves vagy,mint mindig....- húzta el a száját a férfi.

- Várj! - tapasztotta az ujját vidáman Nina a férfi szájára. - Tudom...udvarolni jöttél a címlaplányhoz? - heccelte.

- Vagy hozzád....még nem döntöttem el. - karolta át Nina tarkóját. - Tud rólatok? - nézett kihívóan Sebire a férfi.

- Miről?

- Nem húznál el a francba? - nyügösködött Seb.

- Vigyázz Bambi...a főnököd lesz előbb utóbb. Totonak az F1 olyan mint egy garázsvásár, minden csetreszt megvásárol. - kuncogot Nina.

- Kurva vicces vagy. - nézett le rá a férfi vagányul. - Dugtak Enával. - terelte át a témát.

- Ki? - Nina zavartan pislogott, majd mikor leesett neki meglepetten kiáltott fel. - Rólad van szó Bambi? - egyszerre tört ki belőlük Totoval a nevetés. - Aztakurvaélet. Egy hétig nem vagyok, és mindenki mindenkivel? Eddig mindenki kibaszott erkölcsös volt, most hogy végre felmondtam, nyilvános szwinger klub lett a paddock.

- Nina. Ha újra normális leszel, keress meg. - hagyta őket faképnél Vettel sértődötten.

- Ne már! Sebi. - Kiabált a férfi után, de utána nem ment, Toto karja még mindig a nyaka körül pihent, ő nemes egyszerűséggel megfogta a férfi kézfejét, és összeillesztette az ujjaikat. - Szegény! Most jó nagyot csalódott bennem. 

- Te is csalódtál ezerszer, nem? - kérdezte Wolff, miközben közelebb húzta magához a nőt.

- Jó jó. Ne merüljünk bele! - lépett ki az ölelő kar alól Nina.

- Az a baj, hogy ha nem jössz ide, újabb csalódás fog érni, és...

- Miről beszélsz? - szegte fel az állát Scott.

- Lépj ide hozzám, és megmutatom! - tette a kezét a nő derekára, majd miután Nina élvezettel élte át a szatén ruhán át érezhető keze melegét, a férfi hirtelen megfordította, hogy a nő is jól láthassa a jelenetet az ablak túloldalán ülő párról. Michael Masi és egy ismeretlen nő ültek egy asztalnál, egymásról le sem vették a szemüket. A nő keze a férfi combján pihent...

- Ez meg ki a szar? - feszült meg Nina álla a dühtől.

- Egy szemrevaló kis bige, akit másodszor látok a diri körül ólálkodni. - búgta Toto Nina fülébe, de nem felejtette el közben a a nő derekán körbefont karját szorosabbra fogni. - Szerintem még ne dugtak. - csókolt Nina nyakába. - De mi fogunk ha jól sejtem. - Wolff meg sem várta a választ a home külső lépcsője felé vezette Scottot. Nina maga sem tudta hogyan, de egy szempillantás alatt az egyik irodában voltak. 

- Ez hihetetlen, hogy megint itt tartunk... - suttogta, miközben a férfi ajkait felta, és a nadrágját gombolta ki.

- Remélem most végigcsináljuk, mert a félbehagyott szexszel megőrjítessz. - suttogta Toto miközben a nő ruhájának pántját húzta le, és egy hirtelen mozdulattal beleültette az ölébe. 

- Nem fogsz te kikapni? - nézett rá Nina. - Tényleg félredugott ez az Ena Sebivel

- Neeee. - nyögött fel Toto. - Miért lohasztassz le ezzel?

- Mekkora egy rohadt nagy ribanc vagy! - üvöltötte az ajtót nagy erővel kicsapó nő a háttérben. - Nem csodálom, hogy Masi talált nálad jobbat! - Nina nem kapott levegőt az ijedtségtől, de gyorsan leugrott Toto öléből, hogy a férfi a nő után tudjon sietni. Scott rendbeszedte a ruháját, de ő maga nem sietett sehova, Sebi fejét látta az ajtóban.

- Ő volt Ena Sinclair ha nem tévedek. - húzta el a száját Nina. - Nem tudtam, hogy ennyire odavan ezért a lúzerért. Nemcsak egy hete kavarnak?

- Nina, Nina....hogy tudod te ennyire megkeverni a dolgokat. - ült le Vettel egy nagyot sóhajtva.

- Na ezt a szart nem csak én kevertem. Te is dugtál vele

- Totoval? - nézett megjátszott felháborodással a nőre Seb. - Kizárt. - viccelődött, mire mindketten hangos nevetésben törtek ki.

------------------------------------

Toto feldúltan érkezett vissza, az arca piros volt, mint amilyen pofon után lehet. Dühösen gombolta be az ingjét.

- Örülök, hogy ilyen kibaszott jól szórakoztok. - fújtatott. A szemei szikrát szórtak.

- A csaj egy kicsit hiszteroid nem? - vágta oda flegmán Nina, mire Wolff a karjánál fogva emelte fel a kanapéról a nőt.

- Mi a fasz van veled? - rázta meg.

- Hagyd abba! - próbálta Seb lefejteni Toto kezeit Nináról.

- Széttöröm a csontjaidat...- sziszegte Wolff tovább, de már elengedte Scottot. - Mire volt ez jó?

- Befejezted? - kérdezte Nina még mindig az előbbi stílusban. - Nem érdekel a nyomorod Toto. - felkapta a kis borítéktáskáját a fotelből, és kifelé indult.

- Pedig j lenne, ha valamit kitalálnátok, mert Ena is felmondott..... - állt meg az ajtóban Dietrich. - Mi ütött beléd Ninám?

- A nagyságos asszonyt nem dugja meg a kis ausztrál, így eldöntötte, hogy senki ne legyen boldog! - hibáztatta még mindig a nőt Toto.

- Nem emlékszem, hogy mikor erőszakoltalak meg, de jó legyen....hibáztass engem. - fújta ki a levegőt Scott. - Soha semmire nem fogsz menni, ha állandóan csak szerepet játszol. 

- Mi a bajod? - kiabált a férfi. Dietrich erre kívülről becsukta az ajtót, mert az elmúlt hetek vagy hónapok szerelmi drámái már nagyon fárasztották.

- Elmondom te főmacsó. - feszült neki Nina is. - Először nős vagy, meg az apák gyöngye, aztán félrekúrsz fűvel vával, és még dicsekszel is vele, aztán megint szerelmes vagy - márha tudod mi az egyáltalán....

- Mert TE aztán kibaszottul tudod. - üvöltött vissza a férfi.

- Tudtam....néha - hallgatott el Nina. - De már nem akarok jól kijönni ezekből a sztorikból, azt csinálok, amit akarok, mert én veled ellentétben független vagyok. - kinyitotta az ajtót, és onnan még visszaszólt. - Senkinek nem tartozom beszámolóval, mert én senkinek nem számítok és nekem sem számít senki.

- Nekem számítottál. - szólalt meg az ajtó mellett támaszkodó Michael. - Mit csinálsz? - nézett rá szigorúan.

- Hol van a dögös barnád? Hm? - hajolt közel az arcához Nina.

- Köszönök mindent és a szállást is - idézte fel Masi azt az üzenetet, amit még Nina küldött neki a tavasszal. - Azóta semmi. Mégis te meddig vártál volna? Hm? - hajolt ő is közelebb a nő arcához, mintegy kifigurázva Scottot az előbbi viselkedéséért.

- Menj te a jó büdös francba! - horkant fel a nő, és ott hagyta. Idegesen egy hívást kezdeményezett, de persze Ena Sinclair nem vette fel a telefont. Hívta a jó öreg Hank-et, aki bármit kinyomozott neki az évek során. - Hogy hívják? Mass? Atyaég, már azt hittem rosszul hallok! - nevetett fel keserúen az autóban majd a megadott cím felé vette az irányt. Letette a telefont és a forgalomra koncentrált, de újabb hívás érkezett.

-Toto? Mit akarsz még a nyakamba varrni? - nyögött fel.

- Ena szerintem öngyilkos akar lenni. Ivott és be fog venni gyógyszert, és.... - hadarta Toto.

- Megint bevonzottál egy pszichésen kattantat? - röhögött fel Nina. - Susie is agyalágyult, erre ez a nő is....megoldom Toto nyugi, már úton vagyok hozzá. Megyek felpofozom, aztán lebeszélem rólad nyugi. - nevetett egy nagyot majd kinyomta a telefont.

- Uram Isten! Ki vagyok én? - suttogta a visszapillantóba. - Na. Itt vagyunk. Határozottan sietett a házhoz, kopogott, csengetett és egy helyes de azért szemmel láthatóan feminim olasz nyitott ajtót.

- Hello. Nina Scott vagyok.

- Most nem alkalmas. - duzzogott a férfi.

- Ena barátnőd most szlopálja tele magát állítólag valami gyógyszerrel. - nyögte be Nina, mire a férfi Ena szobája felé rohant, ő pedig nemes egyszerűséggel besétált a nappaliba és várt. A távolban zajló beszélgetés minden szavát hallotta.

- Mi? - kiabált ugyanaz a női hang, amely nem sokkal korábban az irodában osztotta ki őt. - Csak Totot szivattam. Ki? Hogyhogy itt van? Te hülye vagy? - rontott ki a nő, és már ott is álltak szemtől szembe.

- Isten hozott a Red Bull Racingnél. - nyögte be Nina, egy-két másodpercig döbbenten álltak egymással szemben, majd hangos röhögésben törtek ki. Egy idő után már a hasukat fogták a nevetéstől, és a könnyüket törölgették.

- Baszd meg! - préselt ki magából Ena mégis egy mondatot. - Te nem vagy normális!

- Te sem. - váltott komoly hangnemre Nina. - Toto? Komoly? - kérdezte undorodva. 

- Tudom, tudom. Egy segg..... - húzta meg a vállát Sinclair

- Egy sérült segg, aki kezd belédesni.

- Hát nem kell törnie magát. Láttam az irodában mennyire szerelmes belém, köszi.

- Rámásztam, ő pedig kihasználta az alkalmat. - oktatta Nina mint ha a nő nővére lenne. - Ennyi. Nem dugott meg, mint ahogy Sebi sem dugott meg téged. Ha úgy tetszik egy-egy. 

- Ilyen versenyt nem akarok. - reagált szomorúan Ena. - Őszintén eleget bántottak már, és elegem van

- Ó senki nem bántott téged annyit, mint te magadat. Azt akarod, hogy komolyan vegyen? Akkor ne szivasd azzal hogy öngyi eszel. Egy, ezt a felesége már eljátszotta vele párszor, kettő, kamaszok szoktak belehalni a szerelembe. 

- Köszi mire mennék a jó tanácsaid nélkül. - gúnyolódott Ena, egy kicsit dühös volt magára, hogy ezt a béna trükköt meghúzta. - Bocs, hogy azt mondtam Masiról, amit. 

- Ugyan! - legyintett Nina mint akinek minden mindegy. - Néha elhiszem, hogy szerelmes vagyok és viszont, de maradok a ribi szekcióban, így legalább jut egy-két orgazmus. - nevetett de a lány már nem nevetett vele.

- Ez nem vicces. - rázta ő a fejét. 

- Valóban nem. - állt fel Nina. - Nem akarok én lenni a bölcs öreganyó, de szerintem egy hét után ne akarj gyémánt gyűrűt örökké tartó hűséget meg jóban-rosszban fogadalmakat. Nálatok - és bocs ha őszinte vagyok - már az is siker, ha leszeditek egymást másokról anélkül hogy kettyintés is történt volna. És valljuk be, nincs jobb a békülős szexnél . -fordult vissza az ajtóból. - Amúgy ez a faszkalap szerintem tényleg szeret téged, de még olyan fiatal ez az egész kapcsolat - mutatott idézőjelet - te sem adod át magad ő sem meri....mire számítotok?

- Még mindig rólam és Totoról van szó vagy már a diriről beszélünk és rólad? - kérdezett vissza Sinclair, aki eddig elképedve hallgatta Scott monológját. Elhatározta hogy soha nem akar a kiábrándultság eme szintjére eljutni.

- Tényleg okos vagy. - kacsintott Nina. - Ezennel hivatalosan is leszálltam a te Totodról. - tárta szét a kezeit. - Egy újabb macsó, akit felajánlok a köz jólétéért. - nevetett keserűen, majd beszállt a kocsijába, és esze ágába sem volt soha többé az autósport bármelyik rendezvényére betenni a lábát.

----------------------------------

Nina összepakolt a szállodában, épp a futárt várta, amikor kopogtak. Meglepetésére Dietrich és Masi lépték át a küszöböt.

- Ninám, gond van. - kezdett bele az öreg. - Totot valaki bedrogozta, állítólag szarul van. Te voltál? - köntörfalazás nélkül belecsapott.

- Hogy mi van? - Scott fáradtan pislogott a két férfire. - Ezt nem értem. - dadogta.

- Pedig nem bonyolult. - egészítette ki Michael is. Még soha nem volt ennyire rideg a nőhöz. - Téged gyanusítanak, lehet fel is jelentenek.

- Te normális vagy? - bökött Nina ingerülten a férfi homlokára. - Te....ti ezt komolyan el tudjátok képzelni rólam? - csuklott el a hangja. - Didi! Semmi közöm ehhez. - magyarázta már csak az osztráknak.

- Azért Totohoz van egy kicsi. - vágott vissza Masi, amitől Nina visszanyerte a lélekjelenlétét.

- Soha nem kellett bedrogoznom senkit azért, hogy rám másszon. Akit akartam előbb-utóbb megkaptam. - gúnyolódott.

- Jól van, jól van. - csitította Dietrich. - Annyit akartam hallani, hogy nem te voltál. A többit elintézem. - ölelte meg a nőt, és elment. Masi maradt, le nem vette a szemét Nináról.

- Mi van még? - sóhajtott fel a nő.

- Miért kellett megint rámásznod? Hogy tudsz.... - fújta ki a levegőt idegesen a férfi. - .... hogy tudsz azok után egyáltalán szóba állni vele? Ennyire odavagy érte?

- Ő a könnyen kapható kategória Michael. Nem túl bonyolult, egy csábos pillantás, egy érintés és megvan. - magyarázta érzéketlenül Scott, mintha éppen a legújabb cipődivatról beszélnének.

- Téged is bedrogoztak, vagy mi van már veled? - emelte fel a férfi a hangját.

- Mit akarsz tőlem? Miért vagy mindig ott, ahol a nyomoromról lehet megbizonyosodni? - kérdezte szintén.

- Nem vagy önmagad. - válaszolt Masi.

- Mit érdekel az téged? - csattant fel Scott, aztán az ajtóhoz lépett, mert kopogtak. A hordár volt, a csomagokért jött. - Áh. Máris indulhatunk. - kapta fel a kabátját, a táskáját és a két bőröndöt cipelő alkalmazott után indult.

- Nina! - kiabált utána Masi, de a nő ügyet sem vetett rá.

Egy kicsivel több, mint egy órával később a reptér várójából megcsörgette Totot.

- Jobban vagy? Hallom meg akartál halni. - kérdezte gúnyosan. - Csak hogy megspórold a feljelentést, nem én voltam. Azt sem tudom, hogy ezeket a drogokat eszik vagy isszák te hülye. Kár volt megint lejáratnod Didi és Michael előtt. De gondolom ez neked már rutin.

- Tudom.... - válaszolt volna a férfi de megint beléfojtották a szót.

- Legyél boldog Toto, szeretném, ha többet nem találkoznánk, ha mégis kerülj el kérlek nagy ívben, mint egy leprást. - Majd meg sem várva a túloldal reakcióját vonalat bontott.

- Na. Ezt legalább lezártad végre. - ült le mellé Michael. Nina számára megmagyarázhatatlan okból kifolyólag újra kedvesen mosolygott, mint anno amikor megismerkedtek. 

- Michael! Mit akarsz? - kérdezte Nina nyűgösen. - Nem kellene pesztrálnod a barátnődet?

- Nem. Hova utazol?

- Visszamegyek a kenguruk földjére. - húzta el a száját a nő. - Ott voltam legutóbb a legboldogabb. Használhatom a lakásodat? Nem adod el nekem? 

- Nem.

- Mert egy bunkó vagy. - húzta el a száját Scott. - Nem is használod, csak....

- Nina! Nina! Állj le kérlek! - mutatta fel Masi a két kézfejét egymásra merőlegesen elhelyezve, mint aki időt kér. - Nem adom el neked, mert nekem is szép emlékeim vannak onnan. Nem is a hely miatt voltál ott boldog, hanem miattunk.....

- Nem vagy te egy kicsit beképzelt?

- Nem. Csak felnőtt. Javaslom neked is ezt a módszert. - nézett rá újra kedvesen. - Kérlek, beszéljünk!

------------------------------------------------------------------

- Beszéljünk! - dőlt hátra Nina fáradtan.

- Kezdhetnénk azzal, hogy.... - kezdett bele a férfi, de rögtön félbe is szakították.

- Ne, ne, ne....kezdjük azzal, hogy hol van az új barinőd!

- Nem. - nézett rá Masi szigorúan. - Nem kell neked beszámolnom erről, ahogy neked sem kell a saját kis kalandodról. Emlékszel?

- Te engem számonkértél.... - gesztikulált Nina.

- Az nem volt szép, csak kissé felidegesített a helyzet. - kért elnézést Michael.

- Jah. - fújtatott a nő. - Csak nem értem, minek erre időt pazarolni, ha utána hazamész HOZZÁ, és VELE éled tovább az életed. - hangsúlyozott ki Nina minden szót, ami a riválisára utalt. - Imádom, hogy mindenki nálam akarja rendbe tenni az önbizalmát, majd elhúzni a nagy Ő-höz.

- Na jó....én nem Chris vagyok. - kapta fel a vizet Masi, majd rögtön el is harapta mondanivalója folytatását.

- Engedd meg, hogy idézzek tőled. - intette le Scott. - "Semmi közöm hogy mi van vagy volt köztetek más férfiakkal...." ezt mondtad annak idején amikor a pályán sétálgattunk. Látom azóta változott a helyzet. - grimaszolt a nő.

- Sajnálom. - fordult felé Michael. - Továbbra is így gondolom....- mikor Nina közbe akart szólni, türelemre intette. - de ez nem azt jelenti, hogy nem tudok rólad semmit. Ismerem a sztoridat, tulajdonképpen az utóbbi egy évben sok sztorit hallottam veled összefüggésben. - Michael nyűgösen dölt hátra a széken a reptéri váró teljesen kiürült, de észre sem vették, zavartalanul folytatták tovább a beszélgetést. - Mielőtt a FIA gálán találkoztunk csak annyit tudtam rólad, ami a szakmai sikereidről tudható volt. Na meg annyit, hogy elképesztően szép vagy, és minden férfi szuperlatívuszokban beszél rólad.... - erre Scott felhorkant.

- Hja. Sokra megyek vele.

- Baromi zavarban voltam, amikor szóltam, hogy a zakómra tetted a széket. - nevetett fel a férfi. - Mint egy gimisfiú.... - nevette ki saját magát.

- Imádtam a szemedet. - merengett Nina.

- Tényleg? - sandított rá Michael viccesen.

- Igen. - nevetett felé Nina. - Ne cikizz! - csapott a férfi térdére. - Tudod, hogy elolvadok tőle.

- Nem. Ezt nem tudtam. - fordult a nő felé komoly arccal. 

- Pedig így van.... - nézett vissza rá Scott, az arcuk közelített egymáshoz, de Michael meghátrált. 

- De vannak bizalmi problémáim. - folytatta a férfi.

- Na akkor a legjobb helyre jöttél. - morgott a nő kiábrándultan. Majd ijedten forgatta körbe a fejét. - Te! Michael! - ugrott fel idegesen. - Már nincs kiírva a járatom. - mutatott a kijelző felé. - Basszus! - idegsen kapta elő a telefonját, és behívta a reptér oldalát.

Néhány perc múlva kiderítették, hogy a gépet törölték, csak ők nem hallották a hangosbemondót. Nina orra a földig lógott. Hihetetlen fáradtság lett urrá rajta. 

- Szerettem volna már végre elhúzni innen. - ült vissza szomorúan. - Nekem még felmondani sem sikerül rendesen. El akarok már innen húzni végre! - pityergett. Michael leült mellé, és csendben átölelte.

- Pihenj itt, vagy van Bécsben is van lakásod, nem? - vigasztalta a férfi.

- Nem. Én oda akarok visszamenni! - csapott a térdére Scott.

- Ausztráliába? Miért? Mert az messze van mindentől és mindenkitől?

- Igen. És mert ott végre hosszú idő után felszabadult voltam. - szegte fel az állát a nő.

- Kérdeznék valamit, és szeretném, ha őszintén válaszolnál. - nézett Michael szigorú arccal a nő gyönyörű szemeibe, meg kellett erőltetnie magát, hogy beszéd helyett nehogy megcsókolja. - Akarsz te valamit velünk kezdeni? Vagy még meg kell várnom, hogy kipihentnek érezd magad, mert akkor számításaim szerint újabb fél évet kell böjtölnöm nélküled, és.....őszintén szólva az most már nagyon nehéz lesz.

- Ahogy a kis barnát elnéztem ezen a böjtön bizony elbuktál barátom. - cukkolta Nina a férfit, aki sértődötten felállt a székről, és indulni készült. Scott megfogta a karját, és gyengéden visszarántotta.

- Őszinte leszek. - nézett rá a férfi szomorúan. - Én évente a hosszú szünetben szoktam hazautazni egy hétre, és ott töltöm a januárt, talán a februárt....de ennyi. Tőlem odaköltözhetsz, ha annyira oda vagy érte....még az óceánparti házat is eladom ha ez kell a lelkibékédnek, de...

- De?

- Előbb válaszolj! - vesztette el a türelmét a férfi. - Tényleg így tervezed? Ez az egyetlen megoldás ahhoz, hogy kipihend magad, és távol kerülj az összes kísértéstől?

- Mit érdekel ez téged?- csattant fel a nő. - Mit atyáskodsz itt, meg osztod a jó tanácsokat? Egyszer már kikosaraztál, most meg konkrét gyónást vársz tőlem. 

- Csak azért kérdeztem, mert ha szent meggyőződéssel elköltözöl a világ másik végébe - Masi most már határozottan megemelte a hangerejét. - akkor rohadtul semmi esélyünk sincs. Én nem megyek bele egy távkapcsolatba, pláne nem... - elharapta a mondatot, de a nő pofonvágta.

- Na most kell elkussolnod te kibaszott jól nevelt seggfej! - sziszegte a férfi képébe.

- Majd ha akarok! - vágott vissza Michael, és egy határozott mozdulattal a nőt a derekánál fogva magához rántotta. Nina mély levegőt vett, hogy válaszoljon valamit, de a férfi az ajkaira tapadt és szenvedélyesen megcsókolta. Hosszú percekig nem tudtak elszakadni egymástól, néha mikor levegőt vettek már egymásra mosolyogtak. Nina kifulladva tolta el gyengéden magától a férfit, aki kedvesen de határozottan csak annyit mondott:

- Na akkor ezt megbeszéltük! Majd ha vége az idénynek, akkor majd elmegyünk Ausztráliába, de addig itt maradsz mellettem! - átölelte a nőt, aki engedelmesen lépkedett mellette.

- És akkor eladod végre nekem a házat?

- Nem.

- Nem? - torpant meg a nő.

- Jó lesz az közös vagyonnak. - kacsintott rá a férfi, újra megcsókolta Scottot.

- Mostantól te parancsolgatsz? - kérdezte a nő erőtlenül.

- Pihenni akartál, nem? - ölelte meg a férfi, majd nevetve elhagyták a repteret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

zoeoldal@freemail.hu

zoeoldal@freemail.huStatisztika

Online: 3
Összes: 197685
Hónap: 1368
Nap: 310