Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10.rész

2010.01.10
Legalább tíz terepjáró állt a szállás mögötti parkolóban. Zoé, és Leo szorgalmasan pakolták ki a bőröndöket a csomagtartókból. Nagyon hideg volt, ez látszott a leheletükön és a kipirosodott arcukon.
-         Eddig minden úgy alakult, ahogyan elterveztem! – lelkesedett Irvine, miközben meleget lehelt a kezeire.
-         Bent nem mertem megkérdezni, de mondd Zu! Ki ez a Sylvia, Hunttal. – a fiú teljesen össze volt zavarodva.
-         Hát sokat nem tudok róla! Freddievel pár napja járnak, ami nála mondjuk rekord. A csajszi 17 éves, és egyedül jött, illetve a barátnőjével, valami Erica-val. Ennyi! Miért?
-         Semmi. Csak mi van Lisa-val? Őt jobban bírtam, vele már szakított Hunt?
-         Nem, csak őt nem engedték el a szülei, ezen összevesztek Freddie-vel, és most mosolyszünet van.
-         De akkor mit akar ezzel a 17 évessel?
-         Jaj, Leo! Szerinted? Freddie Hunt csaj nélkül?
-         Hmm. Nekem ez furi!
-         Mi a furi? – kérdezte Henry. – Jöttem segíteni, mert soha nem végeztek, a többiek meg már reklamálnak.
-         Hunt és ez az új csaj. – Leo-t úgy látszik nagyon foglalkoztatta a dolog.
-         Ja! Hát igen! A tanító néni! – vigyorgott egymásra Surtees és Irvine.
Leo keze megállt a levegőben.
-         Azt akarod mondani… Ez aztán….
-         Most egész nap Huntról fogunk pletykálni? – türelmetlenkedett Zoé.
-         Miért szerinted ez rendben van? Lisaval járnak, de eljön ide egy idősebb lánnyal azért, hogy átessen a tűzkeresztségen? Ez annyira…
-         Furi? – kérdezte a másik kettő nevetve.
-         Most mit röhögtök? – Mansell kezdett komolyan felháborodni. – Szerintem ez nagyon nincs így rendjén. Huntnak vannak dolgai, de ez viszi a pálmát. Ez…
-         Na ide figyelj! – kapta fel most már Zoé is a vizet. – Freddie a legjobb barátom, és azt csinál, amit akar, én mindenképpen szeretni fogom. Igen vannak hülye dolgai, de emiatt nem kell elítélni. Az ember a barátait vagy feltétel nélkül szereti vagy sehogy. Egyáltalán nem tetszik, hogy itt köszörülöd a nyelvedet rajta. Ha nem vagyunk elég makulátlanok neked, akkor nem kell velünk barátkoznod.
Leo Mansell lecsapta a sílécet, ami a kezében volt, és dühösen elindult a felvonók felé. A lány nézett utána egy darabig aztán tovább kezdett pakolni.
-         Borulj keblemre te kedvenc barátnőm! – tárta szét karjait Freddie miközben feléjük ballagott.
-         Ígérd meg, hogy csak én és senki más! – vette a lapot Zoé, és karjait szélesre tárva megindult a fiú felé. Mikor összeértek, megölelték egymást, majd lerogytak a hóba, és még mindig ölelkezve gurultak le a parkoló mögötti dombról. Henry nevetve kiabált utánuk.
-         Idióták! Pakolni meg ki fog?
-         Várj, segítek! – szólt egy kedves női hang a háta mögött. A fiú felnézett és egy szelíd barna szempárral találta szembe magát. Barna vállig érő haj, piros dzseki, és egy elragadó mosoly. Henry Surtees azonnal szerelmes lett, és áldotta Hunt barátját, hogy elhozta Sylviát, aki pedig elhozta Erica-t, a barátnőjét.
Mire végre bepakolták a bőröndöket és egyéb holmikat, amiből volt bőven, hiszen a szilveszteri mulatságra majdnem 50 ismerős érkezett ide a három csillagos Monte Rosa aparthotelbe, már kora este lett. Nagyon közkedvelt volt a közeli ötcsillagos pálya, így állandóan teltházzal működött. A síparadicsom Svájc és Olaszország határán fekszik, a vendégek többsége rövid idő alatt tette meg az ide vezető utat. A több házból álló létesítmény alatt húzódó földalatti átjárók tették a hármas fogat számára izgalmassá az itt tartózkodást. Megérkezésük után ez volt az első terület, amit feltérképeztek, és már az úton tervezgették, hogy kit, hogyan, mivel fognak megviccelni. Zoénak két célpontja volt Nigel Mansell és Ron Dennis. Már azt sem igazán értette, hogy az utóbbi minek jött, de Eddie annyira lelkes lett a gyerekek téli szünetre tervezett programjától, hogy teljesen átvette a szervezést, és meghívta szinte az összes volt pilóta társát, csapatfőnököket családostól.
Recepció, hall, étterem, társalgó, pizzéria, napozóterasz, mosoda, szauna, szolárium, fedett uszoda, fitnesz-terem és még ezernyi szolgáltatás állt rendelkezésükre 1 hétig. Az apartmanok különböző stílusban voltak berendezve, és Eddie – persze John hathatós rábeszélésére- beleegyezett, hogy a fiatalok megkapják az egyik tízfős házat. Így Zoe, Freddie, Henry, Leo, Greg, Bruno, Nelson, Xandi, valamint Erica és Sylvia költöztek össze. A négy szobában meg sem próbálták elosztani a lakótársakat, majd lesz erre idő minden este.
-         Jössz velem egy szobába kiscsillag? – kacsintott Xandinho régi jó ismerősére. – Most, hogy már egy kicsit idősebb lettél…
-         Fogd be! Miért kell ezt állandóan eljátszanod? – szólt rá Bruno miközben hatalmas hátizsákját ledobta a nappali közepére.
-         Mi van Senna féltékeny vagy? Ha jól emlékszem arra, amit meséltél, te már évekkel ezelőtt megkaptad, amit szerettél volna. Most már nyugodtan jöhetek…
Nem tudta befejezni a mondatot, mert Henry egy jól irányzott dobással pont arcon találta egy párnával.
-         Már megint kóstolgatsz kiscsíra? Add ide az ujjadat, és essünk túl rajta gyorsan! – indult meg felé a nagyszájú.
-         Ugye nem ez lesz a program egy hétig! – nyafogott Piquet. – Pakoljunk ki aztán irány a pizzéria, rohadt kajás vagyok!
-         Ja, arra a két szöszire, akikkel délután találkoztunk. Jó cucc mind a kettő! – fordult vissza és kezdett pakolni Negrao is. – De nekem akkor is az én kis szőkém kell! – húzta magához Zoé-t, aki akkor ment el mellette.
-         Menj a francba Xandi! – lökte el magától a lány, és bement a fürdőszobába átöltözni. A fiú nézett utána, amíg be nem csukta maga után az ajtót, majd égre emelt szemmel kitárt karokkal térdre rogyott. A többiek hangos nevetésben törtek ki.
-         Te tiszta hülye vagy! – állapította meg Hunt még mindig röhögve. – Nem jössz be neki, és az apjánál sem állsz valami fényesen, úgyhogy esélyed sincs.
-         Miért egyáltalán bejött valaki az apjának, azok közül akikkel Zoé eddig járt? – érdeklődött Sylvia jókedvűen.
-         Hmmm. – gondolkodott el Surtees és Freddie. – Neeeem. – újabb röhögés. Tovább pakoltak, nevetgéltek, a két idegen lány elvonult az egyik szobába.
Hirtelen Greg rontott be, szemmel láthatóan nagyon dühös volt.
-         Irvine! – üvöltötte torkaszakadtából. A többiek megdöbbenve néztek rá.
-         Jézus! Mi van Mansell? Elfogyott a hársfatea? – jött ki a lány a fürdőből. Haját felkötötte, nagy karika fülbevalói, és halvány sminkje jól kiemelték hosszúkás arcát, és hibátlan bőrét. Egy mélyen kivágott világoskék kötött pulcsi és sötétkék csípőfarmer volt rajta. Határozottan jól nézett ki. A fiúk rajtafelejtették a szemüket, kivéve Greg, aki most már vörös volt az idegtől.
-         Mi a francot képzelsz te magadról? A bátyám haza akar menni, azt mondja összevesztetek. Muszáj neked állandóan elrontani valaki kedvét? Kötekedő kis dög vagy! – a mondandója végére olyan közel került az arca a lányéhoz, hogy annak hátra kellett hajolnia, hogy a szemébe tudjon nézni.
-         Higgadj le! – tolta hátra kezével a fiút, de az idegesen söpörte le magáról a lány kezeit.
-         Neked kellene lehiggadnod! Apámnak igaza van, te egy összeférhetetlen kis picsa vagy. - lökte meg ujjával Zoé-t. Erre már a lány is dühös lett, és pofonvágta. De, hogy Greg ezt rögtön viszonozni fogja arra nem számított. Ez még jobban feldühítette és térdével ágyékon rúgta. Ekkor valaki hátulról átkarolta a derekát, és próbálta elhúzni. Freddie pedig Greget próbálta lecsillapítani. Nem tűnt jó ötletnek, hogy elé ugrott, mivel a fiú a Zoénak szánt ütést Freddie állába vitte be, aki ettől elterült, és Xandira nézett, hogy segítsen neki. Irvine ütésre lendítette az öklét, amitől a mögötte álló orrát találta el.
-         Áu. – rogyott le a földre Bruno, orrát két tenyere közé fogta. – Miért van az, hogy mindig az én orrom bánja a dolgot? – kérdezte orrhangon a lányra nézve. Xandinak sikerült Greget lecsillapítania, ők is ijedten néztek Senna-ra. A Zoe-ból hirtelen kitörő nevetés átterjedt a többiekre is. Nevetve rogyott a fiú mellé a földre.
-         Bocs! – kérte szinte fuldokolva, miközben próbálta a fiú kezeit lefejteni az orráról. – Hadd nézzem! Csak nem törtem el megint! Ennyire jó azért nem vagyok!
-         Ha-ha-ha. Nagyon vicces vagy!
-         Hát itt meg már megint mi van? – érkezett a házba végszóra Leo.
-         Szilveszteri előzetes. – világosította fel Piquet. Átváltott egy kisgyerek hangjára, és lebiggyesztett szájjal folytatta. – Egyébként miattad, mert haza akarsz menni. Mert az ott megbántott tégedet, és mert ez itt ezért felpofozta. – magyarázta készségesen miközben az ügy szereplőire mutogatott.
-         Manselléknél nem tanítják, hogy lányokat nem verünk meg? – kérdezte Xandi teljes komolysággal.
-         Na jó, hagyjuk az egészet a francba! – ugrott talpra Zoé. Xandira nézett. – Segíts összekaparni ezeket, különben soha nem eszünk! – mutatott nevetve Brunora és Freddie-re. A fiú erre megint magához húzta, majd a kezét a lány fenekére csúsztatta.
-         És mi lesz érte a jutalmam, szépségem? – hajolt közel a lányhoz.
-         Ez. – válaszolta az kacéran és megcsókolta a fiút.
-         Á. A rohadt életbe! Te tényleg nem vagy magadnál! – dühöngött Negrao, mert a lány beleharapott az ajkába. – Vérzik? – mutatta a száját a vigyorgó bűnösnek.

Nem. Sajnos nem vagyok formában. Majd legközelebb! – válaszolta az unottan, majd Piquet-hez fordult. – Jössz? Úgy látszik, itt csak mi vagyunk kajásak. A fiú bólintott, a karját nyújtotta és kivezette Irvine-t az ajtón.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

zoeoldal@freemail.hu

zoeoldal@freemail.huStatisztika

Online: 1
Összes: 157431
Hónap: 2485
Nap: 54