Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


9.rész

2010.01.10
A következő években élete a gokart és a tanulás körül forgott. Tizennégy éves korára jó néhány bajnokságot megnyert. Ha Freddie-vel, Henryvel, Greggel és Leoval összetennék trófeáikat, bajnoki címeiket számos verseny sorozat komplett állomásait kapnánk meg. Megnyerte a brit junior bajnokságot, egy évvel később ő lett a brit gokart bajnok. A RAC Brit junior bajnokságon, a harmadik helyen végzett, de a junior Intercontinental A Európa bajnokságon már ő érte el a legjobb eredményt. Fejlődéséről idén novemberben Bob Hunter is meggyőződhetett a junior Intercontinental A olasz téli bajnokságon, ahol a dobogó második fokán végzett Hunt mögött. Dicséretet most sem kapott tőle, de már nem volt annyira morcos, mint legutóbb. Ezekben az időkben szinte mindig a négyes fogat között osztottak díjakat, ők voltak a jövő brit reménységei. Zoé ugyan mindig fontosnak tartotta elmondani, hogy ő ír nemzetiségű, de ezzel a szokásával hamar leállt, miután látta, hogy nem arat osztatlan sikert. Hiába, az ír-angol béke elég képlékeny volt.
Miután apja visszavonult a versenyzéstől, Londonba költöztek. Eddie szeretett volna kettesben maradni lányával, mert a nagyszülők közelsége gyakran felbátorította Zoé-t arra, hogy fittyet hányjon apja szigorára. A viharos és nyugodt időszakok úgy váltották egymást a Holland Park, Irvine-rezidenciáján, mint a nappal az éjszakát.
Freddie gyakran lakott náluk, például amikor egy-egy versenyre készültek, vagy ha iskolai programjuk elhúzódott, máskor a nagybátyjánál élt. Egy-két ismeretlen hölgy is megfordult néhány nap erejéig náluk, de a lány hamar rájött, hogy semmi értelme velük megismerkedni. Eddie Irvine minden felgyülemlett energiáját az üzlet és a nők foglalták le. Volt is az utóbbi témában éppen elég újságcikk.
Még egy nap és itt a téli szünet, rengeteg programja lesz. Szeretné a karácsonyt anyjánál tölteni, húgát sem látta már nagyon régen. Síelni is készülnek, de azt még nem tudja, hogyan sikerül elintézni, hogy a szülők távol maradjanak.  Mindenki visszajelzett azok közül, akiket megkérdezett. Biztosan jönni fog Hunt hozza Lisa-t is, valamint Surtees, a két Mansell, sőt még Senna is jelzett, hogy jönnének. Csak azt nem tudta Zoé, hogy a többes számot saját magára és a barátnőjére, vagy a haverokra értette.
Na, mindegy majd kiderül! – gondolta. - Még ezt az értesítőt is alá kellene íratnom holnapra apuval. Hogy ebből mekkora patália lesz! – emelte tekintetét az ég felé.
Reggel ígérte meg, hogy egy kicsit visszavesz magából, mert túl sok a panasz rá, erre itt az újabb csomag.
De mit csináljak? Nincs versenyem, sok az energiám! De apja ezt a célzást kicsit sem tartotta viccesnek.
 
„ Mr. Irvine!
Értesítenem kell, arról, hogy lánya, Zoé az iskolában feltűnően érdeklődik a másik nem iránt. Kérem, beszélgessen el vele az iskolában követendő viselkedési normákról és szabályokról.
Tisztelettel: Mrs. Gibson”
 
Csókverseny, ez az oka mindennek. Fogadtak Freddievel, hogy egy óra alatt ki tud több csókot begyűjteni.
-         Naná, hogy én buktam le! Tudtam én, hogy az a szöszi a diri fia volt? Rohant anyucihoz panaszra! Ez őrület! Már látom magam előtt a svájci internátust, ahonnan majd 18 éves koromban szabadulok! – mérgelődött magában, de jobbnak látta megkeresni apját az „örömhírrel”
A dolgozószobában találta meg, aki telefonálás közben hosszasan tanulmányozta a sorokat, majd tollat ragadott, és válaszolt rá.
 
„Mrs. Gibson!
Örömmel vettem tudomásul, hogy lányom fejlődése korának megfelelően alakul.
Maradok tisztelettel: Eddie Irvine.”
 
Az én apám egy Isten! – vigyorgott kifelé menet a „csókkirálynő”.
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

zoeoldal@freemail.hu

zoeoldal@freemail.huStatisztika

Online: 1
Összes: 178420
Hónap: 2459
Nap: 68